Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Δράση για την Ημέρα Πρόληψης και εθελοντική αιμοδοσία

449432801 885014923664341 8223060643601187078 n

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Ιουνίου ενημερωτική δράση για την Ημέρα Πρόληψης Καρκίνου Δέρματος – Μαστού – Πνεύμονα και Αυτοάνοσων Νοσημάτων, καθώς και εθελοντική αιμοδοσία στο Πολυδύναμο Ιατρικό Κέντρο Λεχαινών.

Τη δράση διοργάνωσε ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας.

Συμμετείχαν ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας Κώστας Τσαούσης, η Αν. Διοικήτρια της Ν.Μ. Αμαλιάδας Μαρία Μπαχού, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ιατρών Ν.Μ. Αμαλιάδας Νίκος Σδούγας, η Διευθύντρια του Τμήματος Αιμοδοσίας Αμαλιάδας και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ιατρών Ν.Μ. Αμαλιάδας Γιάννα Σταυροπούλου, ο γυναικολόγος Κωνσταντίνος Συριόπουλος, ο πνευμονολόγος Βασίλης Ρεΐσης, ο ρευματολόγος Γιώργος Πεντάζος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Λεχαινών Νίκος Νταντής και η τοπική σύμβουλος Μαρία Μυλωνάκη.

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης ευχαριστεί θερμά τον Ιατρικό Σύλλογο Αμαλιάδας, την 6η ΥΠΕ, καθώς και το Διοικητή του Κ.Υ. Γαστούνης Δημήτρης Τασσόπουλο για την παραχώρηση του Πολυδύναμου Ιατρικού Κέντρου Λεχαινών.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds