Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Εμπορικός Σύλλογος Πύργου: Μία ξεχωριστή δράση την Παρασκευή 12 Ιουλίου και ώρα 19:00 με 21:30 επί των κεντρικών οδών Ερμού, Γερμανού, Αιόλου και Σισίνη σε συνεργασία με τη σχολή χορού «Χοροκίνηση» και το φιλαθλητικό όμιλο Πύργου

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ emporikossyllogosilidas amaliadaemporikos

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου, σε συνεργασία με τη σχολή χορού «Χοροκίνηση» και το φιλαθλητικό όμιλο Πύργου και θέλοντας να δώσει πνοή στην αγορά φορά τα γιορτινά στη πόλη μας ώστε να υποδεχθεί τους επισκέπτες για να «γνωρίσουν» καλύτερα τα καταστήματα με μία ξεχωριστή δράση τη Παρασκευή 12 Ιουλίου και ώρα 19:00 με 21:30 επί των κεντρικών οδών Ερμού, Γερμανού, Αιόλου και Σισίνη.

Κατά την διάρκεια της δράσης, θα πραγματοποιηθούν πολλά δρώμενα από τη σχολή χορού «Χοροκίνηση», που θα εκπλήξoυν μικρούς και μεγάλους, με πολλά χορευτικά παιχνίδια, όπου όλοι θα μπορούν να μάθουν κάποιες χορευτικές κινήσεις και να παίξουν, ενώ θα παρουσιαστούν και διάφοροι χοροί.

Αντίστοιχα ο Φιλαθλητικός όμιλος Πύργου θα αναλάβει του παρουσίαση του αθλήματος του μπάτμιντον,
δείχνοντας σε μικρούς και μεγάλους πώς παίζεται το άθλημα .Επίσης θα υπάρξει και
παρουσίαση ποδηλάτων

. Οι … εκπλήξεις από τον Εμπορικό Σύλλογο Πύργου θα συνεχιστούν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και με τη αμέσως επόμενη προγραμματισμένη δράση Παρασκευή 26/7/2024 στο υπόλοιπο κεντρικό κομμάτι της
πόλης .

Ο Εμπορικός σύλλογος διοργανώνει ακόμα μια δράση , ώστε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, να προσφέρουμε δωρεάν ψυχαγωγία σε όλους τους πολίτες, που βιώνουν μια δύσκολη καθημερινότητα, δίνοντας τη δυνατότητα αφενός να διασκεδάσουν και να ψωνίσουν με εκπτώσεις , αφετέρου να γνωρίσουν τη φιλόξενη πόλη μας.

Ο Πρόεδρος
Ξανθούλης Ηλίας

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds