Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Ευχαριστήρια επιστολή από το Δ.Σ του  Α.Ο ΑΣΤΕΡΑ Αμαλιάδας προς τον κ. Βασίλη Χριστοδουλόπουλο.

IMG 9881

Ο Πρόεδρος Κώστας Παπαδάκος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο ΑΣΤΕΡΑ Αμαλιάδας εκφράζουν θερμές ευχαριστίες προς τον επιχειρηματία Βασίλη Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος πραγματοποίησε δωρεά προς τον Α.Ο ΑΣΤΕΡΑ Αμαλιάδας. Ο κ. Βασίλης Χριστοδουλόπουλος παραχώρησε τις καινούριες τέντες που καλύπτουν τις Ακαδημίες και τα αποδυτήρια της ομάδας.

Ο Πρόεδροςκαι το Διοικητικό Συμβούλιο του  Α.Ο ΑΣΤΕΡΑ εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους για την πολύτιμη αυτή συνεισφορά, η οποία ενισχύει ακόμα περισσότερο την ιστορική πορεία και συνέχεια της ομάδας. Η γενναιοδωρία του κ. Χριστοδουλόπουλου συνδυάζεται με την αφοσίωση του  ως προς τον αθλητισμό αλλά κυρίως προς τον Α.Ο ΑΣΤΕΡΑ Αμαλιάδαςκαθώς έχει τιμήσει την φανέλα της ομάδας κατά το παρελθόν. Ο κ. Χριστοδουλόπουλος δηλώνοντας παρών για οποιαδήποτε ανάγκη ενίσχυσης, συνεχίζει να συνεισφέρει ενεργά στην επιτυχία του Α.Ο ΑΣΤΕΡΑ Αμαλιάδας.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

This will close in 20 seconds