
Έφυγαν σήμερα άλλοι τρεις βουλευτές από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, έπεσε στους 17 και πάει ολοταχώς για μονοψήφια δύναμη
Μεϊκόπουλος, Κοντοτόλη και Μαμουλάκης οι σημερινές αποχωρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ – Πληροφορίες ότι το ίδιο θα κάνουν εντός της ημέρας και Βέττα, Μπάρκας – Νωρίτερα παραιτήθηκαν ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου
Ο βουλευτής Μαγνησίας, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, ο βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης και η βουλευτής Τρικκάλων άνοιξαν τον σημερινό χορό αποχωρήσεων από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ενώ είχαν προηγηθεί δύο παραιτήσεις, του διευθυντή της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και του αναπληρωτή εκπροσώπου τύπου του κόμματος, αλλά και μια ανεξαρτητοποίηση από την Κουμουνδούρου που συνεχίζει να φυλλοροεί.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.








Ακολούθησε τα Ηλειακά Νέα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









