Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Εφυγε από τη ζωή ο επιχειρηματίας Παναγής Κούρβας σε ηλικία 73 ετών- Θλίψη σε Στρέφι και Αρχ. Ολυμπία

thlipsi penthos pethane khdeia

Εφυγε από τη ζωή ο επιχειρηματίας Παναγής Κούρβας σε ηλικία 73 ετών και η είδηση του θανάτου του σκόρπισε στη θλίψη την τοπική κοινωνία τόσο στο Στρέφι αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Αρχαίας Ολυμπίας όπου ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός ενώ επι σειρά ετών δραστηριοποιήθηκε στον χώρο της Εστίασης διατηρώντας το κατάστημα «REFUGIO» το οποίο έχει γράψει την δική του ιστορία στα επιχειρηματικά δρώμενα του τόπου και πλέονέχει περάσει εδώ και χρόνια στα παιδιά του.

Παράλληλα, είχε διατελέσει και πρόεδρος στην ποδοσφαιρική ομάδα του Άρη Στρεφίου ενώ πριν πολλά χρόνια είχε διοργανώσει μαζί με τον Γ. Καράμπελα την γιορτή μπύρας στο Κατάκολο.

Με την σύζυγό του Γεωργία απέκτησαν δύο παιδιά, τον Δημήτρη και τον Νίκο ενώ είχε την χαρά να δει και τρία εγγόνια, τον Παναγιώτη, την Γεωργία – Άννα και τον Παναγιώτη.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 12:00 μμ, στον Ιερό Ναό, Αγίου Δημητρίου στο Σρέφι.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

studiotselepiphotoidtautototes

Το φωτογραφείο είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές όσον αφορά την έκδοση της νέας ταυτότητας

This will close in 20 seconds