Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ- ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟ

XRISTOUG PROGRAMMA 2023
XRISTOUG PROGRAMMA 2023
Merry Christmas sign banner frame with empty space and festive decoration on red background

Την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023 η εκδήλωση Φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Αμαλιάδα 

Την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023 η εκδήλωση Φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Αμαλιάδα 1

Δήμος Ηλιδας: Την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023 η εκδήλωση Φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Αμαλιάδα με συναυλία από τη Banda Morena πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους

Δήμος Ηλιδας: Την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023 η εκδήλωση Φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Αμαλιάδα με συναυλία από τη Banda Morena πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους

Έχοντας σχεδόν ολοκληρωθεί κατά μεγάλο μέρος ο εορταστικός διάκοσμος της πόλης  και ήδη τοποθετημένο το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, προγραμματίζεται η επίσημη φωταγώγησή του θα γίνει τη Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 7,00μμ. Στην πλατεία Αγίου Αθανασίου με πολλές εκπλήξεις και πολλά  πυροτεχνήματα, που αναμένεται να φωτίσουν τον ουρανό την ίδια βραδιά.

Την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023 η εκδήλωση Φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Αμαλιάδα 1

Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με τη συναυλία απότη γνωστή Banda Morena μια παρέα μουσικών, που ένωσε τις δυνάμεις της το 2019 με σκοπό τη δημιουργία μιας πολυδιάστατης μπάντας, που να κινείται σε ποικίλα μουσικά είδη. Βασική επιδίωξη ήταν το σχήμα να χαρακτηρίζεται ρεπερτοριακά και σκηνικά από κέφι, φρεσκάδα, και φαντασία στη μουσική προσέγγιση. Η σύνθεση της ομάδας προέκυψε από τη συνάντηση ανθρώπων που έχουν θητεύσει σε πολλά και διαφορετικά μουσικά σχήματα. «Φωνές» της μπάντας είναι ο Χρήστος Αθανασόπουλος  καθώς και η Εύη Αναστοπούλου, η Morena της παρέας. Στα πλήκτρα και τις ενορχηστρώσεις είναι ο έμπειρος Φώτης Αθανασόπουλος, στην ηλεκτρική κιθάρα ο Πασχάλης Μπάσης , ενώ αξιοσημείωτη είναι η χημεία του Θάνου στα τύμπανα και του Θοδωρή Βένδρα στο μπάσο, αποτέλεσμα της συνεργασίας τους σε διάφορα σχήματα. Ο ήχος και τα μουσικά στυλ με τα οποία καταπιάνεται η μπάντα ταλαντεύονται ανάμεσα σε pop, swing, rock, rock n’ roll, disco της ελληνικής και ξένης σκηνής, άλλοτε με ρετρό και άλλοτε με πολύ σύγχρονη αισθητική, με ευφάνταστες ενορχηστρώσεις και πολύ χορευτική διάθεση. 

XMAS RUNChristmas Festival– Santa is coming to Amaliada , τοιχογραφίες και άλλες δράσεις για παιδιά ολοκληρώνουν ένα όμορφο πρόγραμμα για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων

Νέες δράσεις για τα Χριστούγεννα φέτος στην Αμαλιάδα, δίνουν μια ξεχωριστή νότα και αναμένεται να ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους. Για πρώτη φορά το Amaliada Run θα διοργανώσει το XMAS RUN, με εκατοντάδες δρομείς στα κόκκινα, στο χρώμα των Χριστουγέννων να τρέχουν για την αγάπη στον συνάνθρωπο και για τα άλλα μηνύματα που οι Άγιες μέρες των Χριστουγέννων προσφέρουν.

Τη διαδρομή του Άγιου Βασίλη στην Αμαλιάδα αναμένεται να δουν από κοντά μικροί και μεγάλοι σε μια όμορφη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, ενώ σε άλλη εκδήλωση όλοι θα πάρουν τα ζωγραφικά τους πινέλα και θα δημιουργήσουν δύο τοιχογραφίες με τα μηνύματα της αγάπης και της ανθρώπινης συνύπαρξης. Φυσικά δεν θα λείψουν και οι εκδηλώσεις για τους μικρούς φίλους των Χριστουγέννων. Το πλήρες πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα από το Δήμαρχο Ήλιδας κ. Γιάννη Λυμπέρη μαζί με τους προέδρους του Εμπορικού Συλλόγου και Συλλόγου Εστίασης Ήλιδας κ. Φώτη Νικολόπουλο και Βασίλη Νιπεργιάλη αντίστοιχα.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds