Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Εκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους και αντάλλαξαν ευχές οι υπάλληλοι στην Π.Ε. Ηλείας

mh

Εκοψαν την πρωτοχρονιάτική πίτα τους και αντάλλαξαν ευχές οι υπάλληλοι στην Π.Ε. Ηλείας χθες το μεσημέρι στο μεγάλο συνεδριακό στο Διοικητήριο παρουσία του ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων Π.Ε. Ηλείας και των Αντιπεριφερειαρχών ΠΕ Ηλείας Νίκου Κοροβέσηκαι του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού ΠΔΕ Παναγιώτη Μπράμου οι οποίοι χαιρέτησαν την εκδήλωση.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων ΠΕ Ηλείας Ανδρέας Ασημακόπουλος μιλώντας στην εκδήλωση ζήτησε από το σύνολο των εργαζομένων να στηρίξουν την τράπεζα αίματος που έχει δημιουργηθεί από το σύλλογο ενώ παράλληλα επεσήμανε ότι ο αριθμός των εργαζομένων στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας ανέρχεται σε μόλις 120, σημαντικά μειωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας με ευχές για υγεία, ευημερία και στελέχωση με προσωπικό των υπηρεσιών της Π.Ε. Ηλείας.

Όσο για το «φλουρί», ο πρόεδρος του Συλλόγου Ανδρέας Ασημακόπουλος ζήτησε από τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας να πει έναν αριθμό από το 1 έως το 120 που ήταν η λίστα με τα ονόματα των εργαζομένων, με τον Ν. Κοροβέση να επιλέγει το 1 που αντιστοιχούσε στον Τάσο Αλτάνη, με τις ευχές όλων των συναδέλφων του για υγεία και καλή τύχη στη ζωή του.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

thermo knauf

This will close in 20 seconds