Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Με πέντε άτομα θα ενισχυθούν τα δασαρχεία και η Διεύθυνση Δασών Ηλεία

DASIKI YPHRESIA DASARXEIA YPALLHLOI HLEIA 2

Διεύθυνση Δασών Ηλείας: Έρχονται πέντε ΠΕ Γεωτεχνικοί (Δασολόγοι)!

Με πέντε νέα πρόσωπα θα ενισχυθούν το επόμενο διάστημα τα δασαρχεία αλλά και η Διεύθυνση Δασών Ηλείας, με το πρόβλημα υποστελέχωσης των υπηρεσιών να μην λύνεται μιας και πανελλαδικά οι προκηρυσσόμενες θέσεις είναι συνολικά 187 για Δασολόγους ΠΕ και 2 για Γεωλόγους ή Δασολόγους ΠΕ.

Ειδικότερα, το ΑΣΕΠ ανακοίνωσε ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 3ΓΒ/2023 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά στην πλήρωση συνολικά 4.276 θέσεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης από επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού (Β΄ Στάδιο) σε φορείς του δημοσίου, σύμφωνα με το άρθρο 8 του ν. 4765/2021.

DASARXEIA YPALLHLOI HLEIA

Στις προκηρυσσόμενες θέσεις περιλαμβάνονται όπως αναφέρθηκε και παραπάνω 187 θέσεις για Δασολόγους ΠΕ και 2 θέσεις για Γεωλόγους ή Δασολόγους ΠΕ. Από τις 187 θέσεις, οι 175 θέσεις αφορούν τις Δασικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειες (171 θέσεις στις ΕΕΔΠ και 4 θέσεις στην Γενική Διεύθυνση Δασών και Δ.Π. του ΥΠΕΝ). Οι υπόλοιπες 12 θέσεις κατανέμονται σε άλλους φορείς όπως Περιφέρειες (6 θέσεις), Δήμους (3), Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης (1), Πράσινο Ταμείο (1) και ΥΠΕΝ (1).

Σε ότι αφορά το νομό μας, οι πέντε αυτοί υπάλληλοι ανήκουν στον κλάδο ΠΕ Γεωτεχνικών (Δασολόγων). Σε ότι αφορά την κατανομή τους, δυο θα ενισχύσουν το Δασαρχείο Αμαλιάδας, ενώ από έναν θα λάβουν η Διεύθυνση Δασών Νομού Ηλείας, το Δασαρχείο Πύργου και το Δασαρχείο Ολυμπίας. Παρά όμως την απόφαση αυτή το πρόβλημα της υποστελέχωσης παραμένει, μιας και οι ανάγκες των υπηρεσιών είναι μεγαλύτερες και κρίνεται αναγκαία η παρέμβαση της κυβέρνησης προκειμένου να έρθει ο κατάλληλος αριθμός προσωπικού.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

like us on facebook logo iliakanea

This will close in 20 seconds