Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mpevoudas 6x10 pasxa 2023(2)
devve 3x10 pasxa 2023 copy
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας

EMPORIKOS HLIDAS PITA 1 768x432

Με πρωταρχικό στόχο να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν σε όλες τις απαιτήσεις μίας δύσκολης χρονιάς, έκοψαν χθες το απόγευμα στο καφέ «Zuca» την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας, με παρουσία και εκπροσώπων φορέων από Πύργο και από τον Κάμπο.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Φώτης Νικολόπουλος ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξή του, έκανε σημαντική αναφορά στις δράσεις που ανέλαβε και ολοκλήρωσε με επιτυχία ο σύλλογος το προηγούμενο διάστημα, ενώ επικεντρώθηκε και στην ανάγκη να υπάρχει αγαστή συνεργασία με όλους τους φορείς του δήμου με στόχο την ανάπτυξη της περιοχής και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Μεταξύ άλλων ζήτησε στήριξη από τον κόσμο για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν σε κάθε κατάσταση και έδωσε την υπόσχεση πως θα προσπαθούν πάντα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τέλος, έκανε λόγο και για δημιουργία επιτροπών, σκοπός των οποίων θα είναι να υπάρχει μια καλύτερη επαφή με τον εμπορικό κόσμο της πόλης.

ert

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo 1tselepistudio photo

This will close in 20 seconds