Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

 Κοπή πίτας – παράταξης «Ήλιδα 36»

Πίτα Ήλιδα 36 1
  • 2024 ευχές από την δημοτική παράταξη «Ήλιδα 36»

  • Σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα ο ιδρυτής της δημοτικής παράταξης «Ήλιδα 36» Ανδρέας Παπαδάκος, το βράδυ του Σαββάτου στο «Ossobuko.

  • Τον κύριο Παπαδάκο συνόδευαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Σάκης Κότσιφας και Νίκος Τσαγρής, ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Ήλιδας κ. Ακης Χουζούρης, μέλη της διοίκησης του Α.Ο. Αστέρα Αμαλιάδας, οι υποψήφιοι της «Ήλιδας 36» στις εκλογές του περασμένου Οκτωβρίου, στενοί συνεργάτες του και φίλοι.
  • Την πίτα ευλόγησε ο πατέρας Αλέξιος Αναγνωστόπουλος ο οποίος ευχήθηκε υγεία και καλή συνέχεια στις δράσεις του κ. Παπαδάκου.
  • Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο ιδρυτής της «Ήλιδας 36» κ. Παπαδάκος καιφανερά συγκινημένος από την παρουσία και την αγάπη των φίλων του και αφού ευχαρίστησε για ακόμη μία φορά τους δημότες του Ήλιδας και ιδιαίτερα τους πολίτες της Αμαλιάδας που του έδωσαν την πρωτιά. μεταξύ άλλων τόνισε «Ήμουν και είμαι πάντα δίπλα σας. Ή παράταξή μας είναι εδώ, η παράταξή μας είστε όλοι εσείς. Αυτό που προέχει τώραείναι να αλλάξουμε τον τόπο μας και μέχρι αυτή τη στιγμή είμαι ικανοποιημένος από τη συνεργασία που έχουμε με τον δήμαρχο. Παρακολουθούμε και ενδιαφερόμαστε για όλα σας έχω υποσχεθεί προεκλογικά και προσπαθούμε να διορθώσουμε την κατάσταση αξιολογώντας τις ανάγκες, διότι όλα μαζί δε γίνονται. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα και εδώ θα είμαστε να τα λέμε. Το γραφείο μου ήταν και είναι ανοιχτό».Στο σύντομο χαιρετισμό του ο αντιπρόεδρος της παράταξης «Ήλιδα 36» και δημοτικός σύμβουλος κ. Κότσιφας ανέφερε ότι η «Ήλιδα 36» παραμένει δυνατή και ενωμένη τονίζοντας ότι η συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή μέχρι σήμερα είναι πολύ καλή και πως όλα όσα έχουν συμφωνηθεί τηρούνται, υπογραμμίζοντας πως «σαν παράταξη παρακολουθούμε την εξέλιξη της εφαρμογής της συμφωνίας και για τη συνέχεια».
  • Ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Ήλιδας κ. Ακης Χουζούρης αμέσως μετά παίρνοντας το λόγο είπε «θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον δήμαρχο κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο και τον κ. Ανδρέα Παπαδάκο που με επέλεξαν σε αυτή τη θέση. Είναι μεγάλη η χαρά και η τιμή. Υπόσχομαι να εργαστώ με υπευθυνότητα και εντιμότητα για το καλό όλων των συμπολιτών και του τόπου μας!».
  • Στη συνέχεια απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς φίλοι και μέλη της παράταξης, ενώ από την εκδήλωση απουσίαζε η δημοτική σύμβουλος κ.Αννα Κορτέση η οποία ήταν σε ταξίδι στο εξωτερικό.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos