Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Έκοψε την πίτα της μεγαλύτερη μαχητική οικογένεια της Ηλείας

apparemema

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στο κέντρο εκδηλώσεων «Ossobuco» η μεγαλύτερη μαχητική οικογένεια της Ηλείας των αθλητικών συλλόγων «ΑΡΡΑΧΙΩΝ» Αμαλιάδας  και «ΘΑΛΛΙΑΡΧΟΥ» Πύργου που στεγάζουν την PAPADOPOULOS και PANAGIOTOPOULOS TEAM.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχη κος Θοδωρής Θεόδωρος Χρ. Βασιλοπουλος καθώς και ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Αμαλιάδας κος Γιώργος Κράλλης οι οποίοι βράβευσαν και αθλητές των συλλόγων για την προσπάθεια και τις διακρίσεις τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Kick Boxing 2024.

Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησαν ομιλίες των προπονητών προς τους γονείς και τα παιδιά και ακολούθως της παιδοψυχολόγου των συλλόγων Παναγιώτας Παπακωσταντοπούλου, η οποία τόνισε τα οφέλη στην ψυχολογία των μικρών αθλητών μέσω των πολεμικών τεχνών και της άθλησης και παρουσιάζοντας το μελλοντικό πλάνο των ακαδημιών.

Επίσης ομιλία παραχώρησε και ο υπεύθυνος εκπαιδευτής των ναυαγοσωστών Σπύρος Παπαναστασόπουλος για τα οφέλη της γνώσης των πρώτων βοηθειών παρουσιάζοντας και εκείνος πλάνο με σεμινάρια εντός των εγκαταστάσεων των σχολών.

Οι εκπρόσωποι και προπονητές των συλλόγων Διονύσης Παπαδόπουλος και Γιώργος Παναγιώτοπουλος έδωσαν θερμό ευχαριστήριο δηλώνοντας: «Ευχαριστούμε όλους όσους μας στήριξαν και στηρίζουν καθημερινά με την παρουσία τους, δίνοντας μας δύναμη να ατσαλώνουμε τους μικρούς μας αθλητές για το μέλλον.»

apparemema

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos