Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Ελεύθεροι μέχρι την δίκη οι κατηγορούμενοι για ληστείες και απαγωγές

astynomia syllipsi

Μετά από απολογία δέκα και πλέον ωρών οι έξι αλλοδαποί που κατηγορούνται για τις ληστείες και τις αρπαγές επτά συνολικά ατόμων από τα Καβάσιλα στη Γαστούνη και το Ψάρι της Βουπρασίας έμειναν ελεύθεροι μέχρι να γίνει η τακτική δίκη τους σύμφωνα με απόφαση Εισαγγελέα και Ανακριτή του Πρωτοδικείου Αμαλιάδας. Τους απαγορεύτηκε ωστόσο η έξοδος από τη χώρα.

Μια εκ των τριών συνηγόρων υπεράσπισης των έξι συλληφθέντων, η Βασιλική Τσέλλου, έκανε λόγο για «κατασκευασμένη» κατηγορία εναντίον των πελατών της και πως δεν υπάρχει χρονική και τοπική αντιστοιχία των γεγονότων. «Σε αυτή τη δικογραφία φαίνεται πως μαλώνουν τα “μεγάλα κεφάλια” και την πλήρωσαν οι βιοπαλαιστές που δουλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί και αναγκάζονται να στοιβάζονται και να ζουν σαν τα ζώα πολλοί άνθρωποι μαζί» δήλωσε μία ακόμη δικηγόρος υπεράσπισης η Μαγδαληνή Πλεμμένου.

ert

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

studiotselepiphotoidtautototes

Το φωτογραφείο είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές όσον αφορά την έκδοση της νέας ταυτότητας

This will close in 20 seconds