Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Ελληνικό Ωδείο Πύργου: Συνεχίζονται οι εγγραφές β΄ εξαμήνου στο Ωδείο!

elodpyr

Συνεχίζονται οι εγγραφές β΄ εξαμήνου στο Ελληνικό Ωδείο Πύργου!

Με σύγχρονα εκπαιδευτικά προγράμματα, καταρτισμένους καθηγητές, μουσικές δυνατότητες και ευκαιρίες για όσους αγαπούν τη μουσική, συνεχίζει δυναμικά την επιτυχημένη του αδιάκοπη λειτουργία και τη νέα χρονιά το Ελληνικό Ωδείο Παράρτημα Πύργου / Μουσικός Σύλλογος ΟΡΦΕΥΣ.

Για υποψήφιους σπουδαστές που ενδιαφέρονται να φοιτήσουν στις Αναγνωρισμένες από το Κράτος Σχολές και Τμήματα και να συμμετέχουν στα μαθητολόγια του Υπουργείου Πολιτισμού, οι εγγραφές για το δεύτερο εξάμηνο συνεχίζονται και θα ολοκληρωθούν στις 15 Φεβρουαρίου 2024.

Για όσους θέλουν να μάθουν μουσική στις προβλεπόμενες Σχολές και στα ερασιτεχνικά τμήματα του Ωδείου, οι εγγραφές συνεχίζονται όλο το χρόνο.

Η διεύθυνση του Ωδείου προσφέρει μειωμένες τιμές διδάκτρων σε ειδικές κατηγορίες σπουδαστών όπως Πολύτεκνοι, Μονογονεϊκές Οικογένειες, Αδέλφια και Σπουδαστές που παρακολουθούν πάνω από ένα μάθημα.

Ιδιαίτερα προσιτή εξάλλου είναι η φοίτηση στο τμήμα ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ που περιλαμβάνει ατομικά μαθήματα σε όλα τα όργανα που διδάσκονται στο Ωδείο και απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας.

Η μουσική είναι διέξοδος δημιουργική και πολύτιμη στη δύσκολη καθημερινότητα που βιώνουμε, προσφέρει ελπίδα και μας βοηθά να σταθούμε με δύναμη απέναντι στις αντιξοότητες και να αντιμετωπίσουμε θετικά τη ζωή.

ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΧΑΡΑ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!

Πληροφορίες & Εγγραφές

Κάθε Απόγευμα 5:00 – 9:00 στη Γραμματεία του Ωδείου

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 26210-33179, e-mail: [email protected]

28ης Οκτωβρίου 38, Πύργος, ΤΚ 27131

https://www.facebook.com/elliniko.odeio.pyrgou

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848iliakanealikeusomfacebook

This will close in 20 seconds