Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τένις Ε1 κάτω των 14 και 18 ετών σε Πύργο και Αρχ. Ολυμπία

dDV

Δημ. Νικολακόπουλος: Στον εγχώριο “χάρτη” του Τένις η Ηλεία- Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τένις Ε1 κάτω των 14 και 18 ετώνσε Πύργο και Αρχ. Ολυμπία

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τένις Ε1 κάτω των 14 και 18 ετών σε Πύργο και Αρχ. Ολυμπία

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το iliakanea.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δημ. Νικολακόπουλος: Στον εγχώριο “χάρτη” του Τένις η Ηλεία

Μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση φιλοξενεί η περιοχή μας αυτές τις ημέρες. Πρόκειται για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τένις Ε1 κάτω των 14 και 18 ετών (για παιδιά γεννηθέντα από το 2005-2010), σε Πύργο και Αρχ. Ολυμπία που ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο 11 Νοεμβρίου και ολοκληρώνεται την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται με μεγάλη επιτυχία (αγωνιστική – οργανωτική), με την στήριξη του Φιλαθλητικού Πύργου και την πολύτιμη συμπαράσταση του ανθρώπου που έχει συνδέσει το όνομα του με το συγκεκριμένο σπορ, του Μέμνωνα Κωνσταντίνου.

Με δήλωση του ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού, Δημήτρης Νικολακόπουλος, (που απένειμε μετάλλια στους νικητές της κατηγορίας U18), δήλωσε τα εξής:

«Είναι μεγάλη μας χαρά να φιλοξενούμε στην περιοχή μας αθλητικά γεγονότα που έχουν αντίκρισμα και εκτός Ηλείας. Αυτό συνέβη και με το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τένις Ε1 κάτω των 18 ετών που έβαλε την Ηλεία στον εγχώριο “χάρτη” του συγκεκριμένου αθλήματος, αφού ήταν η πρώτη φορά που μια τέτοια διοργάνωση φιλοξενήθηκε στην περιοχή μας.

Όπως έχω αναφέρει πολλές φορές η εξωστρέφεια και στον αθλητισμό μπορεί να προσφέρει πολλά στον τόπο μας. Αυτό είναι το πιστεύω μας και θα συνεχίσουμε να το υπηρετούμε! Βάζουμε τα θεμέλια και στηρίζουμε δράσεις, όπως το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τένις, με στόχο στο κοντινό μέλλον την περαιτέρω ανάπτυξη τους.

Αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στον Φιλαθλητικό, στον κ. Κωνσταντίνου όσο και στους νέους τενίστες της περιοχής μας που με την πραγματοποίηση του Πρωταθλήματος είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν μπροστά σε κοινό. Παράλληλα ο κόσμος της πόλης μας μπόρεσε να δει αγώνες τένις υψηλού επιπέδου».

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds