Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Ένας στους δύο Έλληνες οδηγεί επικίνδυνα – Τι λένε στην ΕΡΤ οι εκπαιδευτές

PINAKAS 2

Έρευνα καταγράφει αντιπροσωπευτικές συμπεριφορές των Ευρωπαίων στο τιμόνι, με τους Έλληνες οδηγούς να είναι ιδιαίτερα νευρικοί στην οδήγηση, αγενείς, ενώ πολλές φορές ξεπερνούν τα όρια ταχύτητας και καταργούν τον Κ.Ο.Κ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το iliakanea.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε συνάρτηση δε με το άσχημο οδικό δίκτυο σε πολλές περιοχές της χώρας, όπως στο σύνολο της Ηλείας, σημειώνονται πολλά τροχαία, εκ των οποίων, δυστυχώς, πολλά είναι θανατηφόρα.

THODORHS KOSTOPOULOS 1
Ο Θοδωρής Κωστόπουλος, εκπαιδευτής στην «ΟδηγΩ Κεντρική» στον Πύργο, ανέφερε ότι : “Σίγουρα οι Έλληνες είναι πιο νευρικοί στην οδήγηση τους σε σχέση με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους. Άλλωστε έχει διαπιστωθεί, ότι οι Γάλλοι και οι Έλληνες είναι πιο επιρρεπείς στην “οργή του δρόμου””.

Χαρακτηριστικές περιπτώσεις :     

Το 53% αναγνωρίζουν αφηρημάδα ή στιγμές, που ταξιδεύει το μυαλό, όταν οδηγούν (54% των Ελλήνων),

Το 66% δηλώνει ότι τηλεφωνεί όταν είναι στο βολάν και το 25% στέλνουν και/ή διαβάζουν SMS ή e-mails  εκ των οποίων το 44 % κάτω των 35 ετών.

Ακόμη το 52% αναγνωρίζουν ότι εξυβρίζουν τους άλλους οδηγούς (67%): των Ελλήνων, 50% κορνάρουν άσκοπα στους οδηγούς που τους εκνευρίζουν 31% κολλάνε εσκεμμένα στο αυτοκίνητο του οδηγού που τους εκνευρίζει 34% προσπερνούν από δεξιά στον αυτοκινητόδρομο και 22% κατεβαίνουν από το αυτοκίνητό τους για να διαπληκτιστούν με άλλον οδηγό, αριθμός που αυξάνεται συστηματικά από το 2015.

ert

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds