Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Ενημέρωση από κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου στο 2ο Γυμνάσιο -2ο ΓΕ.Λ. Πύργου

BbDBDF

Την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε ενημέρωση στους εκπαιδευτικούς του σχολικού συγκροτήματος 2ου Γυμνασίου-2ου ΓΕ.Λ. Πύργου σε θέματα πυρασφάλειας και πυροπροστασίας από κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, μετά από πρόσκληση των Διευθυντριών των σχολείων, κ. Μαρίας Μπαντούνα και κ. Νικολίας Μπουροπούλου.

mgmgcm

Ο Ανθυποπυραγός κ. Αποσταλάκης Μάριος παρουσίασε τα προληπτικά μέτρα για την αποφυγή πυρκαγιών, την αντιμετώπισή τους, τα είδη των πυροσβεστήρων και τη χρήση τους καθώς και τις ενέργειες σε περίπτωση σεισμού.

Δόθηκαν οδηγίες και συμβουλές για τον σωστό τρόπο εκκένωσης του σχολείου από τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς σε περίπτωση εκδήλωσης πυρκαγιάς αλλά και για άλλες περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Ακολούθησε επίδειξη της σωστής χρήσης των πυροσβεστήρων για την κατάσβεση πυρκαγιάς και δόθηκε η ευκαιρία στους εκπαιδευτικούς των σχολείων να χρησιμοποιήσουν τους πυροσβεστήρες στον προαύλιο χώρο.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos