Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ

450171823 862738122551052 1264175286530421085 n

Μία ακόμα ενημέρωση για θέματα πυρασφάλειας και πολιτικής προστασίας στους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Ήλιδας, μετά τις πυρκαγιές της Πηνείας στις 21 Ιουνίου

Μία ακόμα συνάντηση στο πλαίσιο της ενημέρωσης των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Ήλιδας πάνω σε θέματα Πυρασφάλειας και Πολιτικής Προστασίας πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Αμαλιάδας, έπειτα από πρωτοβουλία του Δημάρχου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τους προέδρους των κοινοτήτων πάνω στα δύο κρίσιμα θέματα ενημέρωσε ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας κ. Χρήστος Δούγερης, ενώ αμέσως μετά ο Δήμαρχος Ήλιδας πήρε το λόγο και ανέλυσε όλες τις ενέργειες στις οποίες προχώρησε ο Δήμος, αμέσως μετά την καταστροφική πυρκαγιά της 21ης Ιουνίου στην περιοχή της Πηνείας.

Στη συνέχεια, απαντήθηκε το σύνολο των ερωτήσεων στις οποίες προχώρησαν οι πρόεδροι των χωριών, ενώ οι ίδιοι έλαβαν και ενημερωτικό υλικό από το Αυτοτελές Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ήλιδας, προκειμένου μέσα από τα ειδικά φυλλάδια και τα μπάνερς που θα αναρτήσουν σε κεντρικά σημεία των κοινοτήτων, οι κάτοικοι να λάβουν συγκεκριμένες οδηγίες για θέματα πυρασφάλειας και πυροπροστασίας, αλλά να ενημερωθούν και για τα τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης του τμήματος.

Στη συνάντηση συμμετείχαν σύσσωμα τα μέλη της δημοτικής αρχής, αλλά και οι υπάλληλοι του τμήματος Πολιτικής Προστασίας.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds