Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Π.Ε. Ηλείας: «Πάμε πλατεία… για αιμοδοσία» στην Αμαλιάδα

aimodosia

Από την πλατεία Αγίου Αθανασίου, στην Αμαλιάδα, ξεκινά την ερχόμενη Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 το πρόγραμμα «Πάμε πλατεία… για αιμοδοσία» που αποτελεί μια πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας και του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας, Νίκου Κοροβέση, σε συνεργασία με τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων Πύργου και Αμαλιάδας, της Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Ηλείας και τους δήμους του νομού, με στόχο να συμβάλει στην μεγάλη προσπάθεια για την προώθηση της ιδέας της εθελοντικής αιμοδοσίας και τη μείωση των ελλείψεων σε αίμα.

instagram

Η Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας της Π.Ε. Ηλείας που ξεκινά ένα «ταξίδι» ζωής και προσφοράς στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, είναι κατάλληλα διαμορφωμένη και πλήρως εξοπλισμένη προς διευκόλυνση του ιατρικού έργου και της διενέργειας των αιμοληψιών και θα είναι διαθέσιμη για τους πολίτες που επιθυμούν να διαθέσουν πέντε λεπτά από το χρόνο τους, προκειμένου να σώσουν μια ανθρώπινη ζωή και να συνεισφέρουν καθοριστικά στην επίλυση του σοβαρού προβλήματος της έλλειψης αίματος στο νομό. 

Η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί μέσω της Κινητής Μονάδας Αιμοδοσίας της Π.Ε. Ηλείας, την Παρασκευή από τις 9.30 έως τις 13.30 και αποτελεί μια συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Γ.Ν. Ηλείας, με την ευθύνη του Τμήματος Αιμοδοσίας της Ν.Μ. Αμαλιάδας.

Το επόμενο διάστημα, ανάλογες δράσεις θα πραγματοποιηθούν και στους άλλους δήμους της Ηλείας.

Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑ

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds