Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΗΛΕΙΑΣ  – Εικόνες που “λύγισαν” ακόμα και τους πιο έμπειρους – Συγχαρητήρια στους συναδέλφους της Υ.Α Πύργου και της Ο.Π.Κ.Ε

astynomia pyrgou

Ένα ειδεχθές έγκλημα που μας ξύπνησε μνήμες του τετραπλού φονικού της Ανδραβίδας. Επανάληψη στιγμών και εικόνων που όπως και τότε έτσι και τώρα “λύγισαν” ακόμα και τους πιο έμπειρους συναδέλφους.

Ένα μικρό παιδί, μια αθώα ψυχή μαρτύρησε στα χέρια κάποιου εγκληματία που κάποιοι αποφάσισαν να τον αφήσουν εκτός φυλακής, επιβάλλοντάς του περιοριστικούς όρους, όταν το αρρωστημένο του μυαλό το 2017 τον είχε οδηγήσει στο να ασελγήσει σε ανήλικο θύμα. Είναι στιγμές που δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψει κανείς την φρίκη και τον αποτροπιασμό και αυτή είναι πραγματικά μια τέτοια στιγμή.  

  Συγχαρητήρια στους συναδέλφους της Υ.Α Πύργου και της Ο.Π.Κ.Ε που από την πρώτη στιγμή αντιμετώπισαν την δήλωση εξαφάνισης με την δέουσα προσοχή και με γρήγορες και συντονισμένες ενέργειες εντόπισαν τον δράστη, τον προσήγαγαν και εν συνεχεία απέσπασαν την ομολογία του. Πολύτιμη υπήρξε επίσης η συνεισφορά του Γ.Ε.Ε Ήλιδας και Πύργου καθώς και του Τ.Α Ήλιδας που έσπευσαν απο την πρώτη στιγμή στο σημείο και συνέβαλαν τα μέγιστα στην διασφάλιση πολύτιμων αποδεικτικών στοιχείων. Ο λόγος πλέον περνά στην δικαιοσύνη.

Καλό παράδεισο στο αγγελούδι.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 06 17 09 55 56 284 οδειο24

This will close in 20 seconds