Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Ηλεία – Δυτική Ελλάδα – Αστυνμικα Νέα

astynomia

Πύργος: Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής μοτοσικλέτας

instagram

Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, υπόθεση κλοπής, που διαπράχθηκε πριν από επτά ημέρες στην Ηλεία.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, ενώ παράλληλα, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο έτερων ημεδαπών ανδρών, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, στις 23-4-2024, ο κατηγορούμενος αφαίρεσε μοτοσικλέτα ημεδαπού άνδρα και στη συνέχεια την πώλησε στους έτερους δυο κατηγορούμενους, έναντι χρηματικού αντιτίμου.

Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, σε περιοχή του Πηνειού, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι μετέβη σε κατάστημα και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 140 ευρώ.

Τρεις νέες υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στην Ηλεία

Στην πρώτη περίπτωση, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων (δυο άνδρες μια
γυναίκα), στον Πύργο, τους οποίους κατήγγειλε συγγενικό τους πρόσωπο για ενδοοικογενειακή βία, διότι απείλησαν λεκτικά τον ίδιο και τους γονείς του.

Στην δεύτερη περίπτωση, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η σύνοικος σύντροφός του, διότι βρισκόμενοι στην οικία τους, με τα δυο ανήλικα τέκνα τους σε περιοχή της Μεσσηνίας, την εξύβρισε και την απείλησε με μαχαίρι και με σφυρί. Η παθούσα μετέβη σε οικία συγγενικών της προσώπων σε περιοχή του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων.

Και στην τρίτη περίπτωση, συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, σε περιοχή του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης, ένας άνδρας και μια γυναίκα (πρώην σύντροφοι), για ενδοοικογενειακή παράνομη βία, ενδοοικογενειακή απειλή, εξύβριση και παράβαση του νόμου περί όπλων και ψευδή καταμήνυση κατά περίπτωση.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας συνελήφθησαν εννέα άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά δεκατρεις δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτική Ελλάδα.

https://e6ac4830a6039315b35285d24fb40a8f.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-40/html/container.html

Ειδικότερα 

Α) Στην Πάτρα

 • Σε συνέχεια του από 30-4-2024 ενημερωτικού δελτίου αδικημάτων και συμβάντων, σας γνωρίζουμε ότι συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, ένας άνδρας, (πεθερός) τον οποίο κατήγγειλε ο γαμπρός του, διότι προκάλεσε σωματική βλάβη στο ανήλικο τέκνο του, χτυπώντας το με σφαλιάρα. Υπενθυμίζεται η εγγραφή μας: 

«Από τους αστυνομικούς του Β’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα και της συντρόφου του, τους οποίους κατήγγειλε ο γαμπρός του κατηγορούμενου άνδρα.Ειδικότερα, ο πεθερός του παθόντα προκάλεσε σωματική βλάβη στο ανήλικο τέκνο του τελευταίου, χτυπώντας το με σφαλιάρα, ενώ η σύντροφος του πεθερού του κατηγορείται για εξύβριση».

 1. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε ο κουνιάδος του, διότι τον απείλησε λεκτικά. 
 2. Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, ένας άνδρας και μια γυναίκα (σύντροφοι), για ενδοοικογενειακή βία. Πιο συγκεκριμένα ο άνδρας την απείλησε με κατσαβίδι ενώ η γυναίκα τον χαστούκισε. 
 3. Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η πρώην συντρόφος του, διότι την απείλησε με μαχαίρι.
 4. Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, ένας άνδρας τον οποίο κατήγγειλε η σύζυγός του και η κόρη του, για ενδοοικογενειακή βία. 

Β) Στην Αιγιάλεια 

 1. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η κουνιάδα του, διότι την απείλησε φραστικά. 
 2. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η αδερφή του, για λεκτική απειλή. 

Γ) Στην Ακράτα 

 1. Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η μητέρα του, για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη. 

Δ) Στον Πύργο

9.Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων (δυο άνδρες μια γυναίκα), τους οποίους κατήγγειλε συγγενικό τους πρόσωπο για ενδοοικογενειακή βία, διότι  απείλησαν λεκτικά τον ίδιο και τους γονείς του. 

Ε) Σε περιοχές της Ηλείας 

 1. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η  σύνοικος σύντροφός του, διότι βρισκόμενοι στην οικία τους, με τα δυο ανήλικα τέκνα τους σε περιοχή της Μεσσηνίας, την εξύβρισε και την απείλησε  με μαχαίρι και με σφυρί. Η παθούσα μετέβη σε οικία συγγενικών της προσώπων σε περιοχή του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων.
 2. Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, σε περιοχή του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης, ένας άνδρας και μια γυναίκα (πρώην σύντροφοι), για ενδοοικογενειακή παράνομη βία, ενδοοικογενειακή απειλή, εξύβριση και παράβαση του νόμου περί όπλων και ψευδή καταμήνυση κατά περίπτωση. 

ΣΤ) Σε περιοχή του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

 1. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε ο αδερφός του, διότι του κατάφερε χτυπήματα με τα χέρια προκαλώντας του σωματική βλάβη στο πρόσωπο και στο σώμα, ενώ παράλληλα τον απείλησε λεκτικά. 

Ζ) Στη Ναύπακτο

 •  Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, ένας άνδρας, για ενδοοικογενειακή βία, ενδοοικογενειακή απειλή και εξύβριση, έπειτα από επεισόδιο στο οποίο ενεπλάκη με την σύζυγό του και την αδερφή του. 

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος των κατηγορουμένων υποβλήθηκαν στους κατά τόπο αρμόδιους Εισαγγελείς. 

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds