Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας – Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους συναδέλφους του Τ.Δ.Ν της Υ.Α Πύργου

ENOSI ASTYNOMIKON ILIAS

Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας εκφράζουμε για ακόμα μια φορά τα θερμά μας συγχαρητήρια στους συναδέλφους του Τ.Δ.Ν της Υ.Α Πύργου, οι οποίοι με την συνδρομή συναδέλφων του Τ.Α /Υ.Α Πύργου ,της Ο.Π.Κ.Ε/Υ.Α Πύργου καθώς και του Τ.Α Ήλιδας προέβησαν στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στην καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. 

  Σε ταυτόχρονες αστυνομικές επιχειρήσεις που έλαβαν χώρα πρωινές ώρες της 28.05.2024 σε Αττική και Εύβοια αντίστοιχα, συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, ενώ σε μεγάλη οργανωμένη φυτεία σε δασική έκταση της Εύβοιας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 1.061 δενδρύλια κάνναβης, 1.500 σπόροι κάνναβης, ενώ σε κατ’ οίκον έρευνες εντοπίστηκαν χρηματικά ποσά καθώς και άλλα αντικείμενα που σχετίζονται με την εγκληματική δραστηριότητα. Το δε παράνομο προσδοκώμενο περιουσιακό όφελος της ως άνω εγκληματικής οργάνωσης εκτιμάται ότι θα ανέρχονταν στο 1.000.000 ευρώ περίπου.

  Η εξάρθρωση αυτής της οργάνωσης αποτελεί σημαντικό πλήγμα κατά της διακίνησης των ναρκωτικών στην χώρα μας και αναδεικνύει την επιμονή, την μεθοδικότητα, την υπομονή και την αδιάκοπη προσπάθεια που καταβάλουν οι συνάδελφοι μας για την αντιμετώπιση παράνομων δραστηριοτήτων.

  Οι υπηρεσίες ασφαλείας του νομού καθώς και τα επιμέρους τμήματα που υπάγονται σε αυτήν, αποτελούν υπηρεσίες πρώτης γραμμής και για αυτόν ακριβώς τον λόγο οι έχοντες την ευθύνη οφείλουν, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς αυτών των συναδέλφων, να τους παρέχουν τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό και όλα εκείνα τα εφόδια, ώστε να συνεχίσουν αγόγγυστα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για την ασφάλεια των πολιτών. 

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

ΚΑΤΣΩΛΗΣ Γρηγόρης ΝΤΟΜΑΡΗΣ Ιωάννης

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 06 17 09 55 56 284 οδειο24

This will close in 20 seconds