Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Με 28,3 εκ ευρώ περίπου χρηματοδοτούνται 422 δικαιούχοι που εντάσσονται στα σχέδια βελτίωσης

kontogiannis pde

Σύμφωνα με την Απόφαση εντάχθηκαν συνολικά 422 δικαιούχοι ενώ η συνολική δημόσια επιχορήγηση ανέρχεται σε 28,3 εκατομμύρια ευρώ περίπου.

instagram

Μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης των ενστάσεων της Δράσης  4.1.5 που αφορά τα Σχέδια Βελτίωσης του ΠΑΑ 2014-2020 από τις αρμόδιες Υπηρεσίες Αγροτικής Ανάπτυξης της Π.Δ.Ε και την τροποποίηση της κατανομής της δημόσιας δαπάνης από το ΥΠ.Α.Α.Τ., ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε θέματα Π.Α.Α. Γεώργιος Κοντογιάννης υπέγραψε τη σχετική 2η τροποποίηση της Απόφασης Ένταξης Πράξεων των δικαιούχων στην εν λόγω Δράση.

Σύμφωνα με την Απόφαση εντάχθηκαν συνολικά 422 δικαιούχοι ενώ η συνολική δημόσια επιχορήγηση ανέρχεται σε 28,3 εκατομμύρια ευρώ περίπου.

«Τα Σχέδια Βελτίωσης αποτελούν το κυριότερο χρηματοδοτικό εργαλείο ανάπτυξης του πρωτογενή τομέα. Το πρόγραμμα αυτό προσφέρει σοβαρά οικονομικά κίνητρα για επενδύσεις σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις με στόχο την ανθεκτικότητα, τη βιωσιμότητα και την ψηφιακή οικονομική ανάκαμψη, τον εκσυγχρονισμό και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των γεωργικών εκμεταλλεύσεων. Εύχομαι το Άγιο Φως της Αναστάσεως να γεμίζει τις καρδίες όλων μας με αγάπη, ελπίδα, αισιοδοξία, δύναμη και αδελφοσύνη. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα» δήλωσε ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος σε θέματα Π.Α.Α. Γ. Κοντογιάννης. 

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds