Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους η 1η ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ του Δήμου Ήλιδας, με την οποία εορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου

447613030 842662821225249 2831805173827399327 n

Ο Δήμος Ήλιδας στο πλαίσιο των περιβαλλοντικών του δράσεων και της βιώσιμης αστικής κινητικότητας, διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία -με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου-, την 1η Ποδηλατάδα Αμαλιάδας.

Η ποδηλατάδα που διεξήχθη με τεράστια επιτυχία, μετατράπηκε σε ένα μοναδικό περιβαλλοντικό μάθημα για τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους του ποδηλάτου, ενώ εξελίχθηκε και σε γιορτή εντός της πόλης.

Τα ποδήλατα για περισσότερες από τρεις ώρες κατέκλυσαν τους κεντρικούς δρόμους και της πλατείες, ενώ στην εκδήλωση που ακολούθησε αναδείχθηκαν τα χαμόγελα και τα χρώματα της Άνοιξης.

Η εκκίνηση δόθηκε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας και δια μέσου των κεντρικών οδών της πόλης, οι ποδηλάτες ολοκλήρωσαν τη διαδρομή τους στην πλατεία Καζαντζάκη.

Μετά τον τερματισμό, τα μικρά παιδιά είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε εργαστήρι ζωγραφικής που είχε ετοιμάσει το «Καλλιτεχνείο», ενώ η σχολή χορού «Αθλοκίνηση X – Danceteria» παρουσίασε ένα μοναδικό χορευτικό σόου δρόμου για όλους.

Η εκδήλωση έκλεισε με την κλήρωση δυο ποδηλάτων για παιδιά, τα οποία οι τυχεροί θα παραλάβουν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Τουρισμού και Νέας Γενιάς κ. Γιώργος Κράλλης ευχαρίστησε τη ΜΟΤΟΛΕΑ, τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ήλιδας, την σχολή χορού «Αθλοκίνηση X – Danceteria» και το «Καλλιτεχνείο» για τη συμμετοχή τους, καθώς και τη σχολή οδηγών του κ. Κώστα Πετρόπουλου για την συμβολή της στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Το παρών έδωσε και ο βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Κατρίνης, αλλά και η σύμβουλος πολιτισμού του Δημάρχου Ήλιδας κα Μάγδα Χριστοδουλοπούλου.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos