Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας

Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας

Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου με εκπλήξεις και πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα

Ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας

-Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου με εκπλήξεις και πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα

Όμορφες στιγμές έζησαν μικροί και μεγάλοι στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023, μ’ ένα πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα που συνόδευσε τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, μπροστά από το Δημαρχείο.

Πριν τη φωταγώγηση του δέντρου ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος ευχήθηκε χρόνια πολλά στα εκατοντάδες παιδιά και στους μεγάλους που έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση. Είχε προηγηθεί μια θαυμάσια θεατρική παράσταση με τη Frozen από τη μαγική ομάδα “Konstantin” η οποία είχε την επιμέλεια όλου του ψυχαγωγικού προγράμματος, με μουσική, χορό, face & hands painting, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα από τον Αη Βασίλη και εκπλήξεις. Στον χώρο της αίθουσας εκδηλώσεων του Δημαρχείου λειτουργούσε και Χριστουγεννιάτικο bazaar από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Αρχαίας Ολυμπίας. Επίσης, στον χώρο της γιορτής υπήρχε μπουφές όπου προσφέρθηκαν στο κοινό γλυκά και αναψυκτικά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Αναπληρωτής Δήμαρχος κ. Βασίλης Αρβανίτης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Παιδείας κα Ρόη Αντωνοπούλου που είχε και την ευθύνη διοργάνωσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Κωσταριάς, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ κ. Νίκος Μαρούντας, o Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος κ. Χάρης Σπηλιόπουλος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αρχαίας Ολυμπίας και νεοεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Μαντάς, η νεοεκλεγείσα Δημοτική Σύμβουλος κα Αθηνά Ηλιοπούλου, κ.α

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds