Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Έντονο είναι το ενδιαφέρον για τον 1ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Ανδρίτσαινας

image 14 21

Θα διεξαχθεί την ερχ. Κυριακή 19 Μαΐου στην Ανδρίτσαινα με κορυφαία τη διαδρομή από Επικούριο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το iliakanea.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην τουριστική τόνωση της ορεινής περιοχής αποσκοπεί ο διοργανωτής Δήμος Ανδρίτσαινας- Κρεστένων

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για τη διεξαγωγή του 1 ου Λαϊκού Αγώνα Δρόμου Ανδρίτσαινας, τον οποίο διοργανώνει την ερχόμενη Κυριακή 19 Μαΐου 2024 ο Δήμος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, με επικεφαλής το δήμαρχο κ. Σάκη Μπαλιούκο. Μέχρι στιγμής υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από δρομείς διαφόρων ηλικιών, προκειμένου να συμμετέχουν στους τρεις αγώνες 14,5 και 1 χλμ, οι οποίοι πέρα από το αθλητικό μέρος αποσκοπούν και στην τουριστική τόνωση της ορεινής ζώνης του Δήμου Ανδρίτσαινας- Κρεστένων.

Οι τρεις αγώνες συγκεκριμένα περιλαμβάνουν: – Αγώνα δρόμου 14 χλμ. με αφετηρία τον Ναό Επικούριου Απόλλωνα και τερματισμό την Κεντρική Πλατεία Ανδρίτσαινας. Ώρα εκκίνησης είναι στις 9:00 π.μ. από τον Επικούριο Απόλλωνα. -Αγώνα δρόμου 5 χλμ στις 09:30 π.μ. με εκκίνηση και τερματισμό στην Κεντρική Πλατεία Ανδρίτσαινας. -Αγώνα δρόμου για παιδιά 1 χλμ. στις 11:00 π.μ. με εκκίνηση και τερματισμό επίσης στην Κεντρική Πλατεία Ανδρίτσαινας.

image 14 21

Δικαίωμα συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα των 14 χλμ έχουν άνδρες και γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, για τον αγώνα δρόμου 5 χλμ. θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους, ενώ στον αγώνα 1χλμ. δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 ετών. Για την διαδρομή των 14χλμ παρέχεται η δυνατότητα στους δρομείς να μεταφερθούν από την Ανδρίτσαινα στον Επικούριο Απόλλωνα με λεωφορεία της διοργάνωσης. Τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν περίπου στις 08:00 π.μ. από την Ανδρίτσαινα για τον Επικούριο Απόλλωνα.

Εξάλλου στα πλαίσια των αγώνων εξάλλου θα πραγματοποιηθούν απονομές στους τρείς πρώτους νικητές, τόσο στους άνδρες, όσο και στις γυναίκες, στις παρακάτω κατηγορίες στις διαδρομές των 14 χλμ και 5 χλμ, 18-29 ετών, 30-39 ετών , 40-49 ετών , 50-59 ετών και 60+ ετών. Στην διαδρομή του 1 χλμ θα γίνουν απονομές στους 3 πρώτους (Αγόρια / Κορίτσια) Οι τελετές των απονομών θα πραγματοποιηθούν στην Κεντρική Πλατεία Ανδρίτσαινας στις 12:00 το μεσημέρι. Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους αγώνες και τις δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων ( www.andritsainas- krestenon.gov.gr ) καθώς και στους : Μοσχοπούλου Μαρία κιν. 690 669 8625, Τριαντόπουλος Χαράλαμπος τηλ.26253-60033 (ώρες 08:00 – 14:00) Τσουτσάνης Κωνσταντίνος κιν. 697 227 1893.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds