Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Η Τοπική Κοινότητα Χαβαρίου τίμησε τους επιτυχόντες της στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

436421900 829549815869883 2009054536224596734 n

Τους επιτυχόντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση από το Χάβαρι για τη σχολική χρονιά 2022 – 2023, βράβευσε σε μία όμορφη εκδήλωση η Τοπική Κοινότητα Χαβαρίου, σε συνεργασία με τον Δήμο Ήλιδας.

instagram

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε παρουσία των ίδιων των φοιτητών σήμερα, των γονέων τους και των κατοίκων της κοινότητας, στο Μπεκιάρειο Πνευματικό Κέντρο Χαβαρίου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν παιδιά που διέμεναν τα ίδια στο Χάβαρι, αλλά και παιδιά που έλκουν την καταγωγής τους από την κοινότητα.

Τόσο, ο πρόεδρος της Τ.Κ. κ. Δημήτρης Γκρίλλας, όσο και ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος εξήραν τα παιδιά για την επιτυχία τους, αλλά και τους γονείς που στάθηκαν όλο το διάστημα της προετοιμασίας τους στο πλευρό τους.

Ο κύριος Χριστοδουλόπουλος επεσήμανε ότι, η νέα τους ακαδημαϊκή ζωή αποτελεί το μεγαλύτερο εφόδια που λαμβάνουν για το μέλλον.

Οι έπαινοι που δόθηκαν συνοδεύονταν από ένα συμβολικό ποσό για το κάθε παιδί, το οποίο συνελέγη με τη συμβολή φορέων, χορηγών και κατοίκων του χωριού.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds