Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Επαναλειτουργεί σήμερα το Καραμανδάνειο στην Πάτρα

karamandaneio

Δύο ημέρες μετά την καταστροφική φωτιά που έπληξε την ευρύτερη περιοχή του Γηροκομειού της Πάτρας και κινδύνεψε να καεί το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, με αποτέλεσμα να εκκενωθεί, τίθεται σε επαναλειτουργία.

Το νοσηλευτήριο αναμένεται να υποδεχθεί και πάλι από σήμερα το πρωί τους μικρούς ασθενείς και να τεθούν πάλι σε πλήρη λειτουργία όλα τα τμήματά του, ενώ θα ξεκινήσει να εφημερεύει, δεχόμενο περιστατικά από ολόκληρη τη νοτιοδυτική Ελλάδα.

Από χθες οι εργαζόμενοι, μετά την μάχη να κρατήσουν μακριά τις φλόγες από το κτίριο, έδωσαν την μάχη του καθαρισμού των χώρων. Με τις μάνικες στα χέρια έπλεναν τους κοινόχρηστους χώρους, άλλοι καθάριζαν και αέριζαν τα δωμάτια. Ενώ γινόταν έλεγχος των εγκαταστάσεων της πυρασφάλειας και άλλων “ευαίσθητων” σημείων του νοσηλευτηρίου, ώστε να είναι πλήρως ασφαλές για ασθενείς, συνοδούς, εργαζόμενους και γιατρούς.

Πλέον η φωτιά θα αποτελεί για όλους μια εφιαλτική ανάμνηση, που όπως επισημαίνουν οι εργαζόμενοι θα πρέπει να διασφαλιστεί πλήρως ο χώρος από νέους κινδύνους.

Πηγή: tempo24news.gr

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

like us on facebook logo iliakanea

This will close in 20 seconds