Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Επανήλθαν Facebook και Messenger μετά το “κρασάρισμα” για χιλιάδες χρήστες – Παραμένουν τα προβλήματα

iliakanealikeusomfacebook

Επανήλθαν σε λειτουργία τα Facebook, Messenger, Instagram και Threads της Meta που ανήκουν στον Μαρκ Ζούκερμπεργκ, μετά από προβλήματα που αντιμετώπισαν εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με το Down Detector, τα προβλήματα ξεκίνησαν γύρω στις 17.00 ώρα Ελλάδος, με αποτέλεσμα χρήστες από διάφορες χώρες (μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα) να μην μπορούν να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους. Οι χρήστες δεν μπορούσαν να συνδεθούν σε Facebook και Messenger, ενώ στο Instragram παραμένουν τα προβλήματα και δεν ανανεωένεται η ροή και δεν είναι εφικτή η αποστολή και η λήψη μηνυμάτων.

Με βάση τα στοιχεία του Down Detector οι αναφορές για προβλήματα στο Facebook και το Messenger σε παγκόσμιο επίπεδο ξεπέρασαν τις 500 χιλ. πριν επανέλθει σε λειτουργία, ενώ οι αναφορές από την Ελλάδα είχαν φτάσει τις 13 χιλ.

Αντίστοχα στο Instagram, οι αναφορές παγκοσμίως είχαν ξεπεράσει τις 71 χιλ., ενώ στην Ελλάδα είχαν ξεπεράσει τις 5 χιλ.

Το Threads, η ανταγωνίστρια πλατφόρμα του X (πρώην Twitter) του Έλον Μασκ, είχε πέσει επίσης, δείχνοντας στους χρήστες ένα αναδυόμενο παράθυρο που έλεγε “Κάτι πήγε στραβά, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά αργότερα”. Οι αναφορές είχαν ξεπεράσει παγκοσμίως τις 700.Νοίκιασε αυτοκίνητο με τους καλύτερους όρους!

Η σελίδα κατάστασης της Meta την Τρίτη έκανε λόγο για “σημαντικές διαταραχές” που επηρεάζουν τη σύνδεση στο Facebook, καθώς και ορισμένες άλλες λειτουργίες της πλατφόρμας. “Γνωρίζουμε ότι ο κόσμος βρίσκεται αντιμέτωπος με προβλήματα πρόσβασης στις υπηρεσίες μας. Εργαζόμαστε πάνω σε αυτό τώρα”, ανέφερε νωρίτερα ο εκπρόσωπος της Meta, Άντι Στόουν, σε ανάρτηση στο X.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

studiotselepiphotoidtautototes

Το φωτογραφείο είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές όσον αφορά την έκδοση της νέας ταυτότητας

This will close in 20 seconds