Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Επειός Ήλιδας: Με πέντε αθλητές στην Α΄φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

epeios epios

Με πενταμελή αποστολή θα λάβει μέρος ο Επειός Ήλιδας στην Α Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ηλικιακών κατηγοριών στην Πάτρα.

Μια αποστολή, η οποία έχει σαν στόχο την εμπειρία της συμμετοχής, δεδομένου ότι λόγω της κλειστής πισίνας, οι αθλητές δεν είχαν την ευκαιρία να προετοιμαστούν όπως έπρεπε.

Από τους πέντε αθλητές του Επειού, τρεις θα συμμετάσχουν στο αγωνιστικό πρόγραμμα και δυο ανήκουν στην προαγωνιστική κατηγορία.

Η αγωνιστική ομάδα, αποτελείται από την Παναγιώτα Βαΐα Τσουκαλά, η οποία θα αγωνιστεί συα 50μ. ελεύθερο αι στα 50μ. ύπτιο, τον Αλέξανδρο Ντίνο ο οποίος θα αγωνιστεί στα 50μ. ελεύθερο και στα 50μ. ύπτιο, καθώς και στον Κώστα Λέφα, ο οποίος θα αγωνιστεί στα 50μ. ελεύθερο και στα 100μ. ύπτιο.

Η προαγωνιστική ομάδα, αποτελείται από τους Κώστα Ανδριόπουλο στα 50μ. ελεύθερο και 50μ. ύπτιο, καθώς και Αντώνη Χαλικιά, στα 50μ , 100μ. ελεύθερο και 100μ. ύπτιο.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds