Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Επίσκεψη Νικολακόπουλου στο Δημαρχείο Πηνειού.

μικολακοποθλοσ υπουργ nikolakopolos ypourg

Επίσκεψη Νικολακόπουλου στο Δημαρχείο Πηνειού. Θα ακολουθήσει ευρεία σύσκεψη στο Α.Τ. Γαστούνης με ανώτατους και ανώτερους αξιωματικούς, για θέματα ασφάλειας

«Επίσκεψη Νικολακόπουλου στο Δημαρχείο Πηνειού. Θα ακολουθήσει ευρεία σύσκεψη στο Α.Τ. Γαστούνης με ανώτατους και ανώτερους αξιωματικούς, για θέματα ασφάλειας»

Επίσκεψη στις 10 π.μ. στο Δημαρχείο Πηνειού, θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 29 Ιουνίου, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και Βουλευτής Ηλείας Ανδρέας Νικολακόπουλος, με σκοπό να συζητήσουν με τον Δήμαρχο Αλέξη Καστρινό και στελέχη του Δήμου, για όλα τα σημαντικά ζητήματα και κυρίως όλα όσα πρέπει να γίνουν, για την ποιοτικότερη και ασφαλέστερη καθημερινότητα του δημότη. Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στις 11 π.μ. θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη στο Α.Τ. Γαστούνης, παρουσία του Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας, Ανδρέα Τσαπικούνη και άλλων ανώτατων και ανώτερων αξιωματικών, με βασικό θέμα συζήτησης θέματα ασφάλειας, που αφορούν την τοπική κοινωνία αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds