Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΣΕΤΤΗΛ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΥΡΓΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΣΕΤΤΗΛ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΥΡΓΟΥ

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΣΕΤΤΗΛ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΥΡΓΟΥ

Ξεκινάει μια περίοδος εποικοδομητικής συνεργασίας

Το Διοικητή της ΣΕΤΤΗΛ, Συνταγματάρχη Τεχνικού κ. Παρασκευά Κατσιλίδη υποδέχθηκεστο γραφείο του, στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο Πύργου, ο Δήμαρχος Στάθης Καννής, το πρωί της Τετάρτης 10/01/24.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχαν, ο Διοικητής της ΣΕΤΤΗΛ ευχήθηκε στον Δήμαρχο Πύργου κάθε επιτυχία στο έργο του ενώ επεσήμανε πως θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να υπάρχει αγαστή συνεργασία.

Από την πλευρά του ο κ. Στάθης Καννής αφού ευχαρίστησε τον κ. Κατσιλίδη για τις ευχές έκανε σαφές πως ο Δήμος Πύργου θα είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με τη Διοίκηση της ΣΕΤΤΗΛ, για θέματα που αφορούν στον Πύργο και τους δημότες του καθώς και για τη διατήρηση του Στρατοπέδου στην περιοχή, αναγνωρίζοντας τη σημαντική του συμβολή στην τοπική οικονομία .

Αξίζει να σημειωθεί πως το κλίμα κατά την διάρκεια της εθιμοτυπικής αυτής επίσκεψης ήταν ιδιαίτερα ζεστό, γεγονός που προμηνύει πως η περίοδος της συνεργασίας που ξεκινάει μεταξύ της νέας Δημοτικής Αρχής και της Διοίκησης της Σχολής Εκπαίδευσης Τεχνικών Τηλεπικοινωνίας θα είναι εποικοδομητική. 

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds