Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Επιστρέφει στο Πολυχώρο Πολιτισμού Δήμου Ήλιδας για 3η χρονιά, το Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αμαλιάδας “Ανδρέας Φραγκογιαννόπουλος”

polyxrospolitismou amaliada

Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν συνολικά 5 Ερασιτεχνικές Θεατρικές Ομάδες, ανάμεσά τους και δύο ομάδες της Αμαλιάδας, οι «ΕρασιΤΕΧΝΕΣ» και οι Εθελοντές του «Κέντρου Κοινωνικής Παρέμβασης». 

instagram

Ο Δήμος Ήλιδας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τιμά το ερασιτεχνικό θέατρο και τους ανθρώπους του, μέσω της διοργάνωσης του 3ου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αμαλιάδας «Ανδρέας Φραγκογιαννόπουλος», το οποίο ανοίγει τις πύλες του στον Πολυχώρο πολιτισμού από τις 10 έως και τις 12 Μαΐου 2024.

polpoliam

Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν συνολικά 5 Ερασιτεχνικές Θεατρικές Ομάδες, ανάμεσά τους και δύο ομάδες της Αμαλιάδας, οι «ΕρασιΤΕΧΝΕΣ» και οι Εθελοντές του «Κέντρου Κοινωνικής Παρέμβασης». 

Σκοπός του Φεστιβάλ είναι να τιμήσει τους ανθρώπους του ερασιτεχνικού θεάτρου, που διαχρονικά συμβάλλουν στην προαγωγή του πολιτισμού, αλλά και να ενθαρρύνουν τις νεότερες γενιές, προκειμένου να ασχοληθούν με το θέατρο.

Για το λόγο αυτό, ο Δήμος Ήλιδας στηρίζει τους ερασιτέχνες ηθοποιούς που αγόγγυστα προσφέρουν στον πολιτισμό, αρχής γενομένης με την παραχώρηση στις θεατρικές ομάδες της πόλης, του υπερσύγχρονου πολυχώρου πολιτισμού, τόσο για τις παραστάσεις τους, όσο και για την προετοιμασία με τις πρόβες.

Το 3ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αμαλιάδας «Ανδρέας Φραγκογιαννόπουλος» πραγματοποιείται σε συνεργασία του Δήμου Ήλιδας, του Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας και των ερασιτεχνικών Θεατρικών Ομάδων της Αμαλιάδας, με μοναδικό στόχο την ανάδειξη και τη στήριξη της τοπικής καλλιτεχνικής δημιουργίας, αλλά και την προώθηση νέων πρακτικών στην οργάνωση και τη διαχείριση των ερασιτεχνικών θεατρικών παραγωγών.

Αμέσως μετά τις γιορτές του Πάσχα, θα ανακοινωθεί από το Δήμο Ήλιδας και το τελικό πρόγραμμα του φετινού Φεστιβάλ. 

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds