Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Η  κοινότητα Μέλισσας τίμησε τον προστάτη της Αγ.Τρύφωνα

IMG 20240201 101856 1

Η  κοινότητα Μέλισσας τίμησε τον προστάτη της Αγ.Τρύφωνα.

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε η θρησκευτική μας πανήγυρη.

Τελέστηκε θεία λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας από τον Πανοσιολογιοτατο Αρχιμανδρίτη της Ι.Μ Ηλείας  Κωλέττη Χριστοφόρου και ιερείς της ευρύτερης περιοχής.

Ακολούθησε η καθιερωμένη περιφορά της Αγίας εικόνας και τελέστηκε ειδικός αγιασμός του Αγ.Τρυφωνος για προστασία και παραγωγή των καλλιεργειών, καθότι ο Άγιος είναι και προστάτης των αμπελουργών.

Το εκκλησιαστικό συμβούλιο επιμελήθηκε  την ευταξία του ναού,η και οι κύριες της Μέλισσας προσέφεραν χειροποίητα εδέσματα στους παρευρισκομένους.

Τη θρησκευτική πανήγυρη, τίμησαν με την παρουσία τους, ο υφυπουργός κ Ανδρέας Νικολακόπουλος δια του εκπροσώπου του κ.Νίκου Δούλου και η Βουλεύτρια  Δρ.Διονύσια Αυγερινοπούλου δια της εκπροσώπου της κ.Σοφίας Ζαχαροπούλου. 

Επίσης, παραβρέθηκε και τίμησε την εκδήλωση μας ο Δήμαρχος μας  Ανδραβίδας Κυλλήνης κ.Ιωάννης Λέντζας.

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά που με την παρουσία σας τιμήσατε τον προστάτη μας Αγ.Τρυφώνα και κάνατε αυτή την πανηγυρική για μας ημέρα ξεχωριστή.

Υγεία και ευημερία σε όλες κι όλους!

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

iliakanealikeusomfacebook

This will close in 20 seconds