Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Έργο πνοής για τον Α’ ΤΟΕΒ Πύργου

ardefsi toev toeb goeb goev potisma

Μεγάλο έργο για υδρομετρητές στον Α ΄ ΤΟΕΒ Πύργου

Έργο πνοής για τον Α’ ΤΟΕΒ Πύργου, χαρακτήρισε ο πρόεδρος, Γιώργος Βορλόκας τη μελέτη προϋπολογισμού 2,2 εκατ. ευρώ, που ήδη κατατέθηκε στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Ο κ. Βορλόκας, τόνισε ότι πλέον ο οργανισμός βρίσκεται στην αναμονή της έγκρισης της μελέτης από το αρμόδιο τμήμα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ώστε να προχωρήσει στα έργα εγκατάστασης υδρομέτρων, εκσυγχρονισμού των αντλιοστασίων αλλά και αντικατάσταση μέρους του υπόγειου δικτύου άρδευσης.

Πρόκειται για μια μελέτη που προϋπήρχε, ωστόσο παρέμενε στο «συρτάρι» και πια μπαίνει στις «ράγες» της υλοποίησης, καθώς η διοίκηση του Α’ ΤΟΕΒ Πύργου την επανέφερε, με σκοπό να μπει τάξη τόσο στο ενεργειακό που τα τελευταία χρόνια «καίει» τον Οργανισμό όσο και στην εξοικονόμηση ύδατος.

Ο κ. Βορλόκας, επεσήμανε ότι η μελέτη αυτή προβλέπει τον εκσυγχρονισμό των αντλιοστασίων του οργανισμού ένα έργο που θα προσφέρει εξοικονόμηση ύδατος αλλά και μείωση ενέργειας στον Α’ ΤΟΕΒ καθώς ήδη τα αντλιοστάσια λειτουργούν με παλαιωμένα μηχανήματα αρκετά ενεργοβόρα που πολλές φορές παρουσιάζουν βλάβες με συνέπεια να προκαλείται οικονομική ζημιά στον Α’ ΤΟΕΒ.

ert

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

studiotselepiphotoidtautototes

Το φωτογραφείο είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές όσον αφορά την έκδοση της νέας ταυτότητας

This will close in 20 seconds