Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mpevoudas 6x10 pasxa 2023(2)
devve 3x10 pasxa 2023 copy
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

 Εθιμοτυπική επίσκεψη έκαναν τα μέλη του Δ.Σ.της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας,στον κ.Παναγιώτη Μπράμο Θεματικό  Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού.

ΠΑΛ.ΠΡΟΣΚ.ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΜΠΡΑΜΟ.3

 Εθιμοτυπική επίσκεψη έκαναν τα μέλη του Δ.Σ.της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας,στον κ.Παναγιώτη Μπράμο Θεματικό  Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού.

Στην αρχή της συνάντησης ανέπτυξαν τους σκοπούς,στόχους και επιδιώξεις της Ένωσης,όπως την κοινωνική δράση,παρέμβαση και αλληλεγγύη καθώς και την βοήθεια προς τους σύγχρονους προσκόπους-ηθική και οικονομική- για την εύρυθμη  λειτουργία των τμημάτων.

        Αναφέρθηκαν στις δραστηριότητές τους και ανάλυσαν τον προσεχή προγραμματισμό τους.

       Ο κ.Παν.Μπράμος,άκουσε με ενδιαφέρον και κατανόηση τα μέλη του ΔΣ,αφού και ο ίδιος έχει θητεύσει ως στέλεχος του Τοπικού Προσκοπισμού,με αξιοσημείωτη δραστηριοτητα, διακρίσεις κλ και διατηρεί φιλικούς δεσμούς,υποσχέθηκε κάθε δυνατή βοήθεια και συμπαράσταση στο έργο τους 

        Στο τέλος της επίσκεψης,που έγινε μέσα σε θερμό κλίμα, ευχήθηκαν στον κ.Παν.Μπράμο και το επιτελείο του,καλή επιτυχία στο έργο τους. 

       Τα μέλη των Παλαιών Προσκόπων, έγκριτα και κοινωνικά καταξιωμένα,που στην πολύχρονη διαδρομή του Προσκοπισμού που έχουν θητεύσει, πέραν από τις ζωηρές αναμνήσεις,αναγνωρίζοντας τις πολλαπλές ωφέλειες που έχουν αποκομίσει ,κάνουν καθημερινή πράξη τις Αξίες και Αρχές τους ,είναι πάντα πρόθυμοι να συμβάλλουν στην πρόοδο και την εξέλιξη του τόπου.       Παρέστησαν ο Αρχηγός κ.Κώστας Τριανταφυλλόπουλος,οι Υπαρχηγοί κκ.Ανδρ.Γιατράς και Παναγ.Καλαμπρέζος και τα μέλη κ.Θύμιος Κολοκοτρώνης,Τάκης Παπαϊωάννου και Αλεξ.Παπαδοπούλου.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo 1tselepistudio photo

This will close in 20 seconds