Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Eurojackpot – Πως παίζεται

Eurojackpot

Πώς παίζεται το παιχνίδι

Ο παίκτης επιλέγει πέντε αριθμούς (από το 1 έως το 50) από ένα πεδίο και δύο αριθμούς (από το 1 έως το 10) από ένα άλλο πεδίο. Οποιαδήποτε επιλογή 5+2 αριθμών αποτελεί ένα ποντάρισμα, η ελάχιστη αξία του οποίου είναι 2,5 ευρώ.

Την ερχόμενη Παρασκευή 8 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη κλήρωση του Eurojackpot στην Ελλάδα από τον ΟΠΑΠ. Πρόκειται για ένα πανευρωπαϊκό παιχνίδι τύπου Τζόκερ που προσφέρει πολύ μεγάλα χρηματικά έπαθλα και είναι διαθέσιμο σήμερα σε 18 ευρωπαϊκές χώρες, με τη χώρα μας να είναι η 19η. Από τις 6/3 θα κατατίθενται δελτία, η στήλη θα έχει 2,5 ευρώ και υπάρχουν δύο κληρώσεις εβδομαδιαίως, κάθε Τρίτη και Παρασκευή. Με δεδομένο ότι το Eurojackpot θα αποτελέσει μια ακόμη σημαντική προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο των παιχνιδιών του ΟΠΑΠ, οι αναλυτές εκτιμούν πως σε συνδυασμό με την ανανέωση των αριθμοπαιχνιδιών (ΛΟΤΤΟ, Τζόκερ) που διεξάγονται μέσω κληρώσεων, θα ενισχύσει περαιτέρω τον τζίρο του Οργανισμού για το 2024. 

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

like us on facebook logo iliakanea

This will close in 20 seconds