Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Ο παππούς της πλατείας… Τα παρασκήνια του Λονδίνου με Σούνακ

papous

Χαίρετε, λοιπόν χθες για επενδύσεις πήγαμε στο Λονδίνο, αλλά καταλήξαμε σε ένα ωραίο… διπλωματικό ματσάκι που φυσικά του βγήκε μια χαρά του Μητσοτάκη, αφού ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Βρετανίας, Σούνακ, αρνήθηκε να τον συναντήσει με την πρόφαση ότι παρεξηγήθηκε για όσα είπε ο Κ.Μ για τα Γλυπτά του Παρθενώνα προχθές στο BBC. «Κόβεται η Μόνα Λίζα… στη μέση;», αναρωτήθηκε ο Μητσοτάκης στο βρετανικό κανάλι, μιλώντας για τα κλεμμένα από τον Ελγιν Γλυπτά.

Υστερία Σούνακ

-Στην πραγματικότητα αυτό που συνέβη είναι ότι ο Σούνακ, που έχει εκλογές μέσα στο 2024, έπαθε υστερία όταν έμαθε ότι ο Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον αρχηγό των Εργατικών Κιρ Στάρμερ, ο οποίος του ρίχνει 20 μονάδες στα γκάλοπ και φυσικά πάει για πρωθυπουργός. Ηταν μάλιστα τέτοια η… κρίση που έπαθε ο Σούνακ, που ακύρωσε το προ εβδομάδων κλεισμένο ραντεβού του με τον Έλληνα πρωθυπουργό, την ώρα που εκείνος συναντιόταν με τον Στάρμερ, δηλαδή χθες βράδυ, ενώ οι δηλώσεις που τον… πείραξαν στο ΒΒC, έγιναν το πρωί της Κυριακής!

Το θέμα ετέθη…

-Ρώτησα εγώ τώρα την πηγή «ο Μητσοτάκης έθεσε το θέμα των Γλυπτών στον Στάρμερ;». Για να πάρω την απάντηση, «εσύ τι λες; εδώ θα το έθετε στον εν ενεργεία πρωθυπουργό που βέβαια απέρχεται, δεν θα το ‘λεγε στον αρχηγό της αντιπολίτευσης και ερχόμενο πρωθυπουργό;».

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos