Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mpevoudas 6x10 pasxa 2023(2)
devve 3x10 pasxa 2023 copy
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Eurovision: Αυτό είναι το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι – Ακούστε το τραγούδι 

image 14 25

Eurovision: Αυτό είναι το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι – Το τραγούδι με το οποίο η τραγουδίστρια θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού- Ακούστε το τραγούδι 

Πριν από λίγη ώρα δόθηκε στη δημοσιότητα το τραγούδι «Ζάρι» με το οποίο η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision, τον Μάιο. Μετά τη διαρροή του στο YouTube, το τραγούδι κατέβηκε και δόθηκε μόλις ξανά στη δημοσιότητα αφού παρουσιάστηκε επίσημα.

Σε μια έκτακτη βραδινή εκπομπή στην ΕΡΤ1 με παρουσιαστές τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του τραγουδιού της Μαρίνας Σάττι.

To «Ζάρι» θα πετάξει για το Μάλμε της Σουηδίας, με στόχο ένα καλό πλασάρισμα στην τελική κατάταξη. Το τραγούδι είναι ξεσηκωτικό, με τη Μαρίνα Σάττι και την ομάδα της να λανσάρουν ένα πολυπολιτισμικό, αλλά και σύγχρονο τραγούδι.

Το «Ζάρι» είναι στην ελληνική γλώσσα, ενώ υπάρχουν και ορισμένες φράσεις στα αγγλικά.

Με φόντο τοποθεσίες της Αθήνας, όπως η Ακρόπολη, η Πλάκα, το Μοναστηράκι και το Ωδείο Ηρώδου Αττικού, πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα για το video clip του τραγουδιού που θα ερμηνεύσει η Μαρίνα Σάττι στη σκηνή του Μάλμε.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo 1tselepistudio photo

This will close in 20 seconds