Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Eξετάσθηκαν οι προοπτικές που μπορούν να δοθούν στους δύο πυλώνες ανάπτυξης της Ηλείας, τον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό. 

viber image kannis theoxaris pyrgos

Στην διάρκεια των συναντήσεων, εξετάσθηκαν οι προοπτικές που μπορούν να δοθούν στους δύο πυλώνες ανάπτυξης της Ηλείας, τον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό. 

Στο πλαίσιο της περιοδείας του Πρωθυπουργού κ.Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ηλεία ο δήμαρχος Πύργου κ.Στάθης Καννής είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με τον Υφυπουργό Οικονομικών Χάρη Θεοχάρη και να συζητήσουν προβλήματα που αφορούν την καθημερινότητα του Δήμου Πύργου και του Νομού Ηλείας.

Ο υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Χάρης Θεοχάρης, είχε διαδοχικές συναντήσεις με αυτοδιοικητικούς φορείς, με επαγγελματίες του Πύργου και με πολίτες.

Ο κ. Θεοχάρης συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημοσθένη Αναγνωστόπουλο συνόδευσε τον Πρωθυπουργό κατά την διάρκεια της επισκέψης του στον Πύργο πραγματοποίησε επισκέψεις, όπου εκεί είχε την ευκαιρία να ακούσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο η τοπική Αυτοδιοίκηση όσο και οι πολίτες και επαγγελματίες στην καθημερινότητά τους. Στην διάρκεια των συναντήσεων, εξετάσθηκαν οι προοπτικές που μπορούν να δοθούν στους δύο πυλώνες ανάπτυξης της Ηλείας, τον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό.

«Αποκομίζω μία Ελλάδα με ενέργεια, με θέληση, μια Ελλάδα που παράγει, που αγαπάει αυτό που κάνει και που αντιμετωπίζει με σθένος όλες τις δυσκολίες οι οποίες είναι υπαρκτές. Επίσης μία Ελλάδα που στρέφεται προς την Κυβέρνηση ζητώντας το δίκαιο, ζητώντας στήριξη, ζητώντας εκσυγχρονισμό, υποδομές είτε φυσικές είτε ψηφιακές, εργαλεία και χρηματοδότηση για να πάει παραπέρα», ανέφερε σε δηλώσεις του στην εφ. Πατρίς, ο υφυπουργός Χάρης Θεοχάρης που τόνισε ότι η περιοδεία που υλοποιεί στον Νομό έχει διπλό στόχο, αφενός να περάσει το μήνυμα της σημασίας των Ευρωεκλογών, αφετέρου να ακούσει, να καταγράψει και να μεταφέρει στα κυβερνητικά επιτελεία τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική κοινωνία.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

This will close in 20 seconds