Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Φ. Ζαΐμης: «Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για μια φιλοεπιχειρηματική Περιφέρεια»  -Παρέμβαση στην εκδήλωση των λογιστών

20240111 ΖΑΪΜΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ (1)

Τις δράσεις που υλοποιούνται μέσω ΕΣΠΑ και τα έργα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος στον τομέα της οικονομίας και της επιχειρηματικότητας, που έγιναν κατά την προηγούμενη θητεία, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης στην ενημερωτική εκδήλωση των ελευθεροεπαγγελματιών λογιστών της Δυτικής Ελλάδος. Στην εκδήλωση συμμετείχαν πάνω από 200 άτομα, τα οποία ενημερώθηκαν κατά κύριο λόγο για την ορθή μεταβίβαση των παραστατικών της πλατφόρμας mydata και τι προβλέπεται σε περίπτωση που δεν ενταχθεί στο νέο σύστημα κάποιος επαγγελματίας.

«Στόχος μας να είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος να είναι φιλοεπιχειρηματική με υψηλό δείκτη ποιότητας ζωής για τους εργαζομένους. Σε αυτή την κατεύθυνση εργαστήκαμε τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια κι εγώ προσωπικά στον Τομέα της Επιχειρηματικότητας Έρευνας & Καινοτομίας, δρομολογώντας έργα που θα συμβάλλουν στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας όπως η έλευση του φυσικού αερίου, η δημιουργία Μιηχανισμού Στήριξης της Επιχειρηματικότητας, η  υψηλή απορρόφηση του ΕΣΠΑ και κατ’ επέκταση πολλών δράσεων η μείωση της ανεργίας. Αναμφίβολα θα συνεχίσω να προσπαθώ σε συνεννόηση με τον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη καθώς πιστεύω ότι η επιχειρηματικότητα ασκεί δυναμική επίδραση στη μακροπρόθεσμη αναπτυξιακή προοπτική της Περιφέρειάς μας», δήλωσε ο κ. Ζαΐμης.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds