Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

soly antono rqd
topintzis plaiso
anthoulis 2x5 new 1

Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: Το Dimitris Tsakas Trio στα μεταμεσονύκτια ΑΦTER της Πειραιώς 260

tsakas trio 1024x683.png

Μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία περιμένει το κοινό την Τρίτη 30 Ιουνίου στην Πειραιώς 260, στο πλαίσιο των ΑΦTER, της νέας σειράς μεταμεσονύκτιων live του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.

Τα ΑΦTER, που φιλοξενούνται μετά το τέλος των παραστάσεων, μεταμορφώνουν την Πειραιώς 260 σε έναν ζωντανό μουσικό πυρήνα συνάντησης, όπου διαφορετικά μουσικά είδη, αυτοσχεδιασμοί και πρωτότυπες performances συνθέτουν μια ξεχωριστή νυχτερινή εμπειρία.

Στις 30 Ιουνίου, στον Κήπο της Πειραιώς 260, τη σκυτάλη παίρνει το Dimitris Tsakas Trio, παρουσιάζοντας μουσική από το άλμπουμ Conversation Helps, καθώς και νέες συνθέσεις του σχήματος.

Ο σαξοφωνίστας Δημήτρης Τσάκας, μαζί με τον Κίμωνα Καρούτζο στο κοντραμπάσο και τον Αλέξανδρο Δράκο Κτιστάκη στα ντραμς, δημιουργούν έναν ιδιαίτερο ηχητικό κόσμο, χωρίς τη χρήση αρμονικών οργάνων όπως το πιάνο ή η κιθάρα. Μέσα από τον συνεχή διάλογο ανάμεσα στα τρία όργανα, η μελωδία και ο αυτοσχεδιασμός αποκτούν πρωταγωνιστικό ρόλο, προσφέροντας στο κοινό μια ζωντανή και διαρκώς εξελισσόμενη μουσική αφήγηση.

Κάθε εμφάνιση του τρίο αποτελεί μια νέα εξερεύνηση, όπου η τζαζ συναντά την ελευθερία της στιγμής και η επικοινωνία μεταξύ των μουσικών μετατρέπεται σε δημιουργική εμπειρία για τους ακροατές.

Η είσοδος στις συναυλίες των ΑΦTER είναι ελεύθερη για τους κατόχους εισιτηρίων παράστασης ή εκδήλωσης της ίδιας ημέρας του Φεστιβάλ.

Πληροφορίες

Εκδήλωση: ΑΦTER | Dimitris Tsakas Trio – Conversation Helps
Ημερομηνία: 30 Ιουνίου
Χώρος: Πειραιώς 260 – Κήπος
Μουσικοί: Δημήτρης Τσάκας (άλτο & σοπράνο σαξόφωνο), Κίμωνας Καρούτζος (κοντραμπάσο), Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης (ντραμς)
Είσοδος: Ελεύθερη για κατόχους εισιτηρίων της ίδιας ημέρας.

Source link

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos