Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Γ.Ο.Ε.Β Πηνειού-Αλφειού: Συνεδριάζει το ΔΣ του Οργανισμού την Παρασκευή 09 Φεβουαρίου στα γραφεία του στον Πύργο- Τα θέματα

goev phneiou alfeiou

Καλείστε όπως προσέλθετε στην 3η/2024 συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Ο.Ε.Β. ΠΗΝΕΙΟΥ – ΑΛΦΕΙΟΥ που θα διεξαχθεί στα γραφεία του Οργανισμού στον Πύργο (Αλφειού 46), στις 9 Φεβρουαρίου 2024,  ημέρα Παρασκευή και ώρα 10.00 π.μ., για λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1ο:Ενημέρωση έργων και εργασιών στραγγιστικής προστασίας του εγγειοβελτιωτικού έργου αρμοδιότητας του Οργανισμού που έχουν πραγματοποιηθεί, με στόχο την αποτροπή εμφάνισης πλημμυρικών φαινομένων τη χειμερινή περίοδο. (Εισηγητής: Διευθυντής Γ.Ο.Ε.Β. ΠΗΝΕΙΟΥ – ΑΛΦΕΙΟΥ, κ. Αλεξόπουλος Δημοσθένης)
Θέμα 2ο:Έγκριση απόφασης Προέδρου την απευθείας ανάθεση επισκευής ενός (1) κινητήρα για το στραγγιστικό αντλιοστασίο Ε2-Επιταλίου λόγω του κατεπείγοντος. (Εισηγητής: Διευθυντής Γ.Ο.Ε.Β. ΠΗΝΕΙΟΥ – ΑΛΦΕΙΟΥ, κ. Αλεξόπουλος Δημοσθένης)
Θέμα 3ο:Προγραμματισμός ενεργειών και δρομολόγηση έργων και εργασιών για την εύρυθμη λειτουργία του εγγειοβελτιωτικού έργου αρμοδιότητας του Οργανισμού ενόψει της αρδευτικής περιόδου. (Εισηγητής: Διευθυντής Γ.Ο.Ε.Β. ΠΗΝΕΙΟΥ – ΑΛΦΕΙΟΥ, κ. Αλεξόπουλος Δημοσθένης)
Θέμα 4ο:Έγκριση πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος 1/2024 για την ανάθεση επισκευής (περιέλιξη) κινητήρων των αρδευτικών αντλιοστασίων για το έτος 2024. (Εισηγητής: Διευθυντής Γ.Ο.Ε.Β. ΠΗΝΕΙΟΥ – ΑΛΦΕΙΟΥ, κ. Αλεξόπουλος Δημοσθένης)
Θέμα 5ο:Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος 2/2024 για την ανάθεση επισκευής αντλιών των αρδευτικών αντλιοστασίων για το έτος 2024. (Εισηγητής: Διευθυντής Γ.Ο.Ε.Β. ΠΗΝΕΙΟΥ – ΑΛΦΕΙΟΥ, κ. Αλεξόπουλος Δημοσθένης)
Θέμα 6ο:Έγκριση απόφασης Προέδρου για την απευθείας ανάθεση προμήθειας υλικών για την επισκευή της κυψέλης της Μέσης Τάσης του αρδευτικού αντλιοστασίου Η – Λασταιίκων, λόγω του κατεπείγοντος. (Εισηγητής: Διευθυντής Γ.Ο.Ε.Β. ΠΗΝΕΙΟΥ – ΑΛΦΕΙΟΥ, κ. Αλεξόπουλος Δημοσθένης)
Θέμα 7ο:Έγκριση απόφασης Προέδρου για την απευθείας ανάθεση επισκευής της κυψέλης της Μέσης Τάσης του αρδευτικού αντλιοστασίου Η – Λασταιίκων, λόγω του κατεπείγοντος. (Εισηγητής: Διευθυντής Γ.Ο.Ε.Β. ΠΗΝΕΙΟΥ – ΑΛΦΕΙΟΥ, κ. Αλεξόπουλος Δημοσθένης)
Θέμα 8ο:Έγκριση απόφασης Προέδρου ανάθεσης σε δικηγόρο όπως παρασταθεί κατά τη συζήτηση της από 29-11-2022 και με αριθμό κατάθεσης δικογράφου 346/22 αγωγής, ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ηλείας, που έχει ασκήσει ο Βίκτωρας Οικονομόπουλος του Νικολάου, σε βάρος του Οργανισμού και σε κάθε άλλη μετ’ αναβολή ή άλλως οριζόμενη δικάσιμο, να καταθέτει προτάσεις ενώπιον του ως άνω Δικαστηρίου και γενικά να ενεργεί κάθε πράξη σχετική με την επίτευξη της ως άνω εντολής. (Εισηγητής: Διευθυντής Γ.Ο.Ε.Β. ΠΗΝΕΙΟΥ – ΑΛΦΕΙΟΥ, κ. Αλεξόπουλος Δημοσθένης)
Θέμα 9ο:Έγκριση πληρωμής δαπανών.  (Εισηγητής: Διευθυντής Γ.Ο.Ε.Β. ΠΗΝΕΙΟΥ – ΑΛΦΕΙΟΥ, κ. Αλεξόπουλος Δημοσθένης)
Θέμα 10ο:Άλλα θέματα.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Γ.Ο.Ε.Β. ΠΗΝΕΙΟΥ – ΑΛΦΕΙΟΥ

Παρασκευόπουλος Παναγιώτης

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds