Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Γάζα: Πάνω από 10.000 οι νεκροί, εκτός λειτουργίας το 60% των ιατρικών υποδομών

Israel Hamas One Month of War Photo Gallery

Υπό ασφυκτικό κλοιό βρίσκεται η πόλη της Γάζας, με τον στρατό του Ισραήλ να δηλώνει έτοιμος να επιχειρήσει εντός των συνοικιών μέσα σε 48 ώρες και τον Νετανιάχου να ξεκαθαρίζει ότι δεν θα υπάρξει κατάπαυση του πυρός, αν δεν απελευθερωθούν οι όμηροι. “Καταστρέψαμε ισραηλινά άρματα μάχης” ισχυρίζεται από την πλευρά της η Χαμάς, που ανακοίνωσε 200 νεκρούς το τελευταίο 24ωρο.

Ισραηλινό χτύπημα έπληξε την οροφή του νοσοκομείου Σίφα στη Γάζα, σκοτώνοντας έναν αριθμό εκτοπισμένων που είχαν βρει καταφύγιο στον τελευταίο όροφο του και καταστρέφοντας ηλιακούς συλλέκτες, δήλωσε ο γενικός διευθυντής όλων των νοσοκομείων στη Γάζα. Τα πάνελ βοηθούν στη διατήρηση της ισχύος στην εγκατάσταση, η οποία έχει περιοριστεί στη χρήση μιας γεννήτριας λόγω έλλειψης καυσίμων.

Παλαιστίνιοι που κατέφυγαν προς τα νότια τη Δευτέρα ανέφεραν σφοδρό ισραηλινό βομβαρδισμό κατά τη διάρκεια της νύχτας στον προσφυγικό καταυλισμό Σάτι. Είπαν ότι ο ισραηλινός στρατός σφυροκόπησε τον καταυλισμό και την περιοχή γύρω από το νοσοκομείο Αλ Σίφα κατά τη διάρκεια ενός μπλακ άουτ επικοινωνιών. «Σφυροκόπησαν τον καταυλισμό όλη τη νύχτα. Τα κτίρια του νοσοκομείου έτρεμαν όλη τη νύχτα και αρχίσαμε να δεχόμαστε πτώματα και τραυματίες. Ήταν φρικτό», είπε ένας γιατρός στο Associated Press.

ert

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

studiotselepiphotoidtautototes

Το φωτογραφείο είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές όσον αφορά την έκδοση της νέας ταυτότητας

This will close in 20 seconds