Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Για 18η χρονιά!Το Χριστουγεννιάτικο τουρνουά της ΑΕΚ Τρίπολης

AEK TENNIS ESOTERIKO TOURNOUA JUNIORS 2023 01 768x512

Για 18η χρονιά ξεκινά το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο εσωτερικό τουρνουά Juniors από τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης.

Μεγάλος χορηγός για πρώτη χρονιά θα είναι η εταιρεία Top Media, η οποία εξειδικεύεται στον σχεδιασμό & την κατασκευή Λύσεων Οπτικής Επικοινωνίας Φωτεινές επιγραφές | Αρχιτεκτονική σήμανση | Κάλυψη οχημάτων Ψηφιακές εκτυπώσεις | Έντυπα | Κάρτες Μελέτες σήμανσης ξενοδοχείων & Χώρων εστίασης Διακοσμητικές κατασκευές γραφείων & Εσωτερικών χώρων Στάντ προβολής & προώθησης | Εκθεσιακά περίπτερα” (https://www.topmedia.gr/).

Το Χριστουγεννιάτικό τουρνουά περιλαμβάνει ομαδικά παιχνίδια μονών με το σύστημα round robin και θα μπορούν να παίξουν όλες οι κατηγορίες μαθητών μας στον όμιλο 3 έως 16 ετών.

Εξαίρεση θα αποτελούν τα παιδιά του κόκκινου επίπεδου και του Baby Tennis, τα οποία θα αγωνιστούν με την διαδικασία του συστήματος Play and Stay αλλά και με νέα ομαδικά παιχνίδια, που στόχο θα έχουν την παιδαγωγική προσέγγιση του αθλήματος και την χαρά της συμμετοχής και του παιχνιδιού.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και για να δηλώσετε συμμετοχή απευθυνθείτε στους προπονητές μας γιατί 9/12 ΞΕΚΙΝΑΜΕ !!! .

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

like us on facebook logo iliakanea

This will close in 20 seconds