Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Γιώργος Στρατάκος (Γ.Γ. Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων): «Πρέπει να τεθούν οι βάσεις για την αναδιοργάνωση της αγροτικής ανάπτυξης».

agrotis xroias

Ξάνθη, 2 Δεκεμβρίου – «Η αγροτική ανάπτυξη εισέρχεται σε μια νέα εποχή και πρέπει να τεθούν οι βάσεις αυτής της αναδιοργάνωσης»,  αυτό υπογράμμισε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργος Στρατάκος, μιλώντας στην έναρξη του συνεδρίου στην Ξάνθη για την απονομή των βραβείων του «Αγρότη της Χρονιάς» που διοργανώνεται από την συντακτική ομάδα της εφημερίδας Agrenda σε συνεργασία με την Tsomokos Communication.

Το επάγγελμα του αγρότη, υπογράμμισε ο Γενικός Γραμματέας γίνεται πλέον περισσότερο ελκυστικό και περήφανο και πρέπει να στηριχθεί, ενώ αναφέρθηκε και στην περιοχή της Ξάνθης λέγοντας πως  στην περιοχή αυτή ακόμα χτυπάει η καρδιά της καπνοκαλλιέργειας.

Στοχεύοντας στην καλύτερη ενημέρωση και την πληρέστερη πληροφόρηση του αγροτικού κόσμου, ο θεσμός του «Αγρότη της Χρονιάς» αποσκοπεί να αναδείξει την προσωπικότητα και τη δουλειά των ανθρώπων που ασχολούνται με την κάθε μορφή αγροτικής παραγωγής.

Αυτό τόνισε ο Διευθυντής και Εκδότης της εφημερίδας Agrenda κ. Γιάννης Πανάγος, ανοίγοντας τις εργασίες του συνεδρίου για την απονομή των βραβείων του «Αγρότη της Χρονιάς».

Ο κ. Πανάγος υπογράμμισε πως δεν ήταν τυχαία η επιλογή της Ξάνθης καθώς αποτελεί γενέτειρα του μεγάλου ηγέτη του αγροτικού κινήματος του Αλέξανδρου Μπαλτατζή που συνέβαλε καθοριστικά στην αναγέννηση του συνδικαλιστικού κινήματος. «Θεωρώ πως η Ξάνθη», τόνισε, «είναι ένας τόπος αναφοράς για την αγροτική περιοχή με ιδιαίτερη συνεισφορά στην συνολικότερη αγροτική παραγωγή της χώρας».

Ο Εκδότης και Διευθυντής της Agrenda αναφέρθηκε ακόμα στην πορεία του θεσμού όπως επίσης και στην προσπάθεια της εφημερίδας να βοηθήσει τον αγρότη στην αποστολή του, αναδεικνύοντας όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της δουλειάς του.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos