Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΕΣΟΒΑ

keresova agiosnikolaos

 Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή του κόσμου πραγματοποιήθηκε, χθες, η θρησκευτική πανήγυρις προς τιμή του Αγίου Νικολάου στην Κερέσοβα.

 Την Κυριακή 19 Μαΐου, μικροί και μεγάλοι βρέθηκαν στο ξωκκλήσι του Αγίου Νικολάου, στην Τοπική Κοινότητα Τσιπιάνων, για να παρακολουθήσουν την θεία λειτουργία και κατόπιν να γιορτάσουν με μουσική και εκλεκτούς μεζέδες στον αύλειο χώρο.

 Το «παρών» έδωσαν η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αρχαίας Ολυμπίας, Αθηνά Ηλιοπούλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Θεόδωρος Βασιλόπουλος, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος, Γιώργος Μπαντούνας, οι Πρόεδροι των Τ.Κ. Αγίας Κυριακής και Τσιπιάνων, Ανέστης Αδαμόπουλος και Δημήτρης Παναγιώτου αντίστοιχα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Χάρης Σπηλιόπουλος και Λύσσανδρος Παναγόπουλος, καθώς και πολίτες και επισκέπτες που βρέθηκαν στην περιοχή για να τιμήσουν τον Άγιο Νικόλαο.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

This will close in 20 seconds