Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Στις 19 Δεκεμβρίου η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας

christmas olympia 1

-Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου με εκπλήξεις και πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα

Ξεκίνησε ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός των δημόσιων χώρωνστον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας,όπου ήδη έγινε ητοποθέτηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, μπροστά από το Δημαρχείο, ενώ καταρτίστηκε το πρόγραμμα της κεντρικής εκδήλωσης, στις 19 Δεκεμβρίου 2023.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, στις 17:00, θα πραγματοποιηθεί η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Δημαρχείο.Το άναμμα τουδέντρου θα σημάνει και την έναρξη της ιδιαίτερα εντυπωσιακής εκδήλωσης που θα ενθουσιάσει τα παιδιά αλλά και τους μεγάλους, με πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα, δώρα από τον Αη Βασίλη και εκπλήξεις.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα της εκδήλωσηςέχει ως εξής:

Τρίτη 19/12/2023

17:00 Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

17:15 Θεατρική παράσταση από τη μαγική ομάδα “Konstantin” και επίσης:

  • Δράσεις και δημιουργική απασχόληση για παιδιά
  • Δώρα και εκπλήξεις, κεράσματα και γλυκίσματα
  • Ψυχαγωγικό πρόγραμμα με μουσική και χορό
  • Εμφάνιση του Άγιου Βασίλη με πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους
  • Face & hands painting
Roi Antonopoulou 1

Όπως δήλωσε η αρμόδια Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κα Ρόη Αντωνοπούλου: «Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, ετοιμάζει αυτή την όμορφη εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους,συμμετέχοντας στη γιορτινή διάθεση των ημερών. Καλούμε τους δημότες μας όχι μόνο της έδρας του Δήμου αλλά και των Τοπικών Κοινοτήτων, ιδιαίτερα τα παιδιά και τους νέους μας, να γιορτάσουν μαζί μας συμμετέχοντας στις εκδηλώσειςπου ετοιμάζουμε. Μαζί με τα παιδιά μας, ας ζήσουμε όλοι τη μαγεία της γιορτής και ας ετοιμαστούμε να υποδεχτούμε με ένα μεγάλο χαμόγελο το νέο έτος».

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds