Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Η Air France συνδέει την Καλαμάτα με το Παρίσι!

airfrancekalamata 1024x581 1

Η πρώτη πτήση της Air France

που συνδέει Καλαμάτα με Παρίσι !

kalamata airfrance 768x512

Η Καλαμάτα υποδέχθηκε την πρώτη πτήση της Air France που τη συνδέει με το Παρίσι

Την πρώτη πτήση της Air France από το Παρίσι υποδέχθηκε η Καλαμάτα στο διεθνές αεροδρόμιο “Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος” το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου. Εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού, πολιτικών φορέων αλλά και του τουρισμού καλωσόρισαν τους επισκέπτες που έφθασαν από τη Γαλλία και δήλωσαν αισιόδοξοι για την αύξηση της τουριστικής κίνησης τη φετινή χρονιά, ενώ επισήμαναν και την ανάγκη αναβάθμισης των υποδομών του αεροδρομίου.

Στη συνέχεια, μαζί με τον Γάλλο πιλότο της πτήσης, που αναφέρθηκε στο πολύ όμορφο ταξίδι και τους ωραίους ανθρώπους στην Ελλάδα, έκοψαν συμβολικά μια κορδέλα, εγκαινιάζοντας της πτήσεις της Air France με το αεροδρόμιο της Καλαμάτας.

airfrancekalamata 1024x581 1

Ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος σε μήνυμά του ανέφερε: «Υποδεχθήκαμε στο διεθνές αεροδρόμιο Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος της Καλαμάτας μια από τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο. Πλέον η Air France συνδέει την Καλαμάτα με το Παρίσι, η δε παρουσία της εδώ έρχεται να επιβεβαιώσει την σταθερά ανοδική πορεία που χαράσσει τουριστικά η περιοχή μας.

Ο τουρισμός αποτελεί για την εθνική αλλά και την τοπική μας οικονομία βασικό πυλώνα ανάπτυξης. Δημιουργεί προστιθέμενη αξία, προσφέρει θέσεις εργασίας και παράγει πλούτο. Η συνεργασία μεταξύ όλων, Δήμου, Περιφέρειας, άλλων φορέων και ιδιωτών αποτελεί μονόδρομο στην προσπάθεια να κάνουμε τον τόπο μας περισσότερο ελκυστικό και φιλόξενο.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ολοκλήρωση των έργων υποδομής. Του εσωτερικού οδικού δικτύου της Μεσσηνίας, του αυτοκινητόδρομου που θα συνδέσει τη δυτική Ελλάδα και προφανώς η αναβάθμιση του αεροδρομίου μας. Κοινός αγώνας και στόχος όλων μας».

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds