Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Η επανεκκίνηση του Σχεδίου Ανασυγκρότησης της Ηλείας με επίκεντρο την Αρχαία Ολυμπία το αντικείμενο της νέας σύσκεψης

image 27 12

Αρχαία Ολυμπία: Συνάντηση για το Σχέδιο Ανασυγκρότησης

Η επανεκκίνηση του Σχεδίου Ανασυγκρότησης της Ηλείας με επίκεντρο την Αρχαία Ολυμπία είναι το αντικείμενο της νέας σύσκεψης που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή στο δημαρχείο της Αρχαίας Ολυμπίας, κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Διευθυντή της διαΝΕΟσις Διονύση Νικολάου και στην οποία έχουν κληθεί να παραστούν απερχόμενοι αλλά και νεοεκλεγείς δήμαρχοι των επτά δήμων της Ηλείας.

Σε συνέχεια των προηγούμενων συναντήσεων με τη διαΝΕΟσις για την εφαρμογή της μελέτης, βασικός στόχος από εδώ και πέρα είναι η προώθηση των αναγκαίων ενεργειών που έχουν ήδη συζητηθεί σε προηγούμενες συναντήσεις και μεταξύ άλλων, θα συζητηθούν και θέματα όπως ενημέρωση επί του περιεχομένου της μελέτης και συντονισμός ενεργειών των Δημάρχων της Π.Ε. Ηλείας για την προτεραιοποίηση και την προώθηση θεμάτων και προτάσεων της έρευνας.

Αυτό που αναμένεται επιπλέον να τεθεί επί τάπητος, είναι η δημιουργία ενός Αναπτυξιακού Οργανισμού που θα περιλαμβάνει και τον Οργανισμό Προώθησης και Διαχείρισης Προορισμού, ώστε εκτός από τα έργα υποδομής και ανάπτυξης ο Νομός Ηλείας να έχει την τουριστική προβολή που του αρμόζει και γι’ αυτό χρειάζεται η συγκατάθεση τόσο των απερχόμενων δημάρχων που θα βρίσκονται στο αξίωμα μέχρι την 1η Γενάρη όσο και φυσικά αυτών που θα αναλάβουν για την επόμενη πενταετία.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

thermo knauf

This will close in 20 seconds