Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Συμμετέχει στον εορτασμό του Πολυτεχνείου η ΕΔΟΠ ΔΕΗ Νομού Ηλείας

edopiliadeh

ΕΔΟΠ ΔΕΗ Νομού Ηλείας: Συμμετοχή στον εορτασμό του Πολυτεχνείου

Τιμάμε τους εκατοντάδες νεκρούς της εξέγερσης της νεολαίας και του λαού στο Πολυτεχνείο, τις χιλιάδες φυλακισμένους, βασανισμένους και εξορισμένους του αντιδικτατορικού αγώνα με τα συνθήματα του Νοέμβρη του 73   ΕΞΩ αι ΗΠΑ –  ΕΞΩ το ΝΑΤΟ, ΨΩΜΙ –  ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ συνεχίζοντας τον αγώνα τους.”

instagram

50 χρόνια πέρασαν από τον ηρωικό ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου, το Νοέμβρη του 1973, με τα οράματά του να παραμένουν ανεκπλήρωτα και τα συνθήματά του τόσο επίκαιρα.
Με τη σφαγή στην Παλαιστίνη από το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ, με τον πόλεμο που συνεχίζεται με αμείωτη ένταση στην Ουκρανία και με τις εντάσεις σε πολλά σημεία του πλανήτη, οι ιμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί δημιουργούν για τους λαούς πολύ επικίνδυνες καταστάσεις.

Με την ακρίβεια και τους χαμηλούς πραγματικούς μισθούς που εξανεμίζουν το εισόδημα το πολύ στα μισά του μήνα.

Με τις ιδιωτικοποιήσεις στην Υγεία, την Παιδεία, τα πολύ ψηλά ενοίκια, τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και την αύξηση της φοροληστείας να επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο τη λαϊκή οικογένεια.

Τιμάμε τους εκατοντάδες νεκρούς της εξέγερσης της νεολαίας και του λαού στο Πολυτεχνείο, τις χιλιάδες φυλακισμένους, βασανισμένους και εξορισμένους του αντιδικτατορικού αγώνα με τα συνθήματα του Νοέμβρη του 73 ΕΞΩ αι ΗΠΑ – ΕΞΩ το ΝΑΤΟ, ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ συνεχίζοντας τον αγώνα τους.

Συμμετέχουμε στον τριήμερο εορτασμό, που ξεκινάει με την εκδήλωση της ΕΛΜΕ ΗΛΕΙΑΣ την Τετάρτη 15/11 το απόγευμα και δίνουμε όλες και όλοι το παρόν στη συγκέντρωση – διαδήλωση εργατικών σωματείων και μαζικών φορέων την Παρασκευή 17 Νοέμβρη στον Πύργο στη πλατεία Σ. Καράγιωργα στις 6 το απόγευμα.

Για να απαιτήσουμε να σταματήσει η γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού και η σφαγή στη λωρίδα της Γάζας και η Ελληνική εμπλοκή στον πόλεμο Ισραήλ- ΗΠΑ-ΝΑΤΟ.

Ενάντια στις διώξεις, την τρομοκρατία και την απόπειρα φίμωσης της φωνής για όσους σηκώνουν κεφάλι και αγωνίζονται.

Για να δυναμώσουμε την πάλη μας στις αντιλαϊκές πολιτικές που θυσιάζουν τη ζωή και τα δικαιώματά μας για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων.

Γιατί δεν θα πληρώσουμε εμείς τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και τις συνέπειες του πολέμου.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds